Η αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση φιλάθλων.

Μόνο με δικούς της φιλάθλους θα γίνει η εντός έδρας αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Κυριακή (27/08, 19.15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, με ανακοίνωσή της, απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των «κιτρίνων» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για τον αγώνα.

Η ανακοίνωση: «Εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 και ώρα 19:15 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ Λαλμία 1964 – ΠΑΕ Άρης, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ Άρης, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται:

-Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.

-Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από ώρα 16:15 έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

-Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού, έως τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα) και

-Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά).

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ