Οριστικό: Χωρίς θεατές το Λαμία - ΑΕΚ

Η ομάδα της Φθιώτιδας με ανακοίνωση της το μεσημέρι της Παρασκευής. Τόνιζε ότι η απόφαση της ΔΕΑΒ για λουκέτο στις εξέδρες. Στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των play off. Πάρθηκε επειδή δεν είχαν εγκατασταθεί στο “Αθανάσιος Διάκος” τρεις κάμερες κάτι που έχει γίνει.

Η Λαμία λοιπόν, κατέθεσε αίτηση θεραπείας για ανάκληση της απόφασης. Η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή. Όπως τονίζει η ΔΕΑΒ σε ανακοίνωση που έβγαλε το απόγευμα της Παρασκευής 8/3 “ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο. Που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει”..

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι, με την υπ’ αριθμ. 7/08-03-2024 απόφασή της, απέρριψε την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ’ αριθμ. 6/2024 απόφασής της, καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Ως εκ τούτου, ισχύει η υπ’ αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο, όπως ο νόμος ορίζει.

TAGS:

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ