Σε γενικές γραμμές, ο Ολυμπιακός έδειξε καλό πρόσωπο. Είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ενώ ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε.

Ακόμα ένα φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους, και ο Κώστας Μανωλάς έδωσε το στίγμα του φετινού Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Σλάβια Πράγας. Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την πλευρά του, δοκίμασε ξανά πρόσωπα και σχήματα που θα του φανούν χρήσιμα στα επίσημα ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του UEFA Champions League. Aυτό ήταν το τέταρτο φιλικό των Πειραιωτών μετά τους αγώνες τους με τη Ριντ, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και την Κρακοβία.

Οι δύο αντίπαλοι ήρθαν ισόπαλοι, 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Ρέαμπτσουκ στο 34’, για να ισοφαρίσει ο Ούσου στο 43’. Σε γενικές γραμμές, ο Ολυμπιακός έδειξε καλό πρόσωπο. Είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ενώ ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε.

Ο Κώστας Μανωλάς μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην προετοιμασία:

Για το ματς: “Μπορώ να πω ότι είχαμε αρκετά καλή εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προηγηθήκαμε στο σκορ. Δεχτήκαμε γκολ από μια πάρα πολύ άτυχη στιγμή. Ήταν ένα τυχερό γκολ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί ο στόχος είναι το Champions League”.

Για τα επόμενα φιλικά: “Με τη Σάλτσμπουργκ θα είναι το πιο δύσκολο ματς, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Εμείς δουλεύουμε για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευελπιστούμε στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ