Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στην Αυστρία.

Κόντρα στη Σαμπάχ έδωσε ο Ολυμπιακός το τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία του, καθώς η αποστολή θα επιστρέψει τώρα στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 στο τελευταίο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους, κάνοντας παράλληλα και το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την ομάδα οι Ιμπόρα, Κίνι.

Η Σαμπάχ προηγήθηκε στο ματς με τον Βολκόφ στο 42′, ενώ το 1-1 διαμορφώθηκε στο 64′ από τον Μασούρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά δημιουργώντας ευκαιρίες, όμως στις δύο καλές στιγμές του Μπιέλ στο 5′ και στο 11′ είχε απάντηση ο τερματοφύλακας της Σαμπάχ, Ιμάνοφ.

Στη συνέχεια η αντίπαλος του Ολυμπιακού κατάφερε να βγει μπροστά και στο 35′ το πλασέ του Βολκόφ από τα δεξιά έδιωξε στη γραμμή ο Ανδρούτσος, ενώ δύο λεπτά μετά ο Τζολάκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Νουρίγιεφ.

Το 0-1 έγινε στο 42′ όταν ο Βολκόφ βγήκε από τα δεξιά σε τετ α τετ και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο επιθετικοί, στο 47′ ο Φορτούνης έκανε την κάθετη μπαλιά με τον Μασούρα να πλασάρει και τον τερματοφύλακα να διώχνει, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Φορτούνη ένα λεπτό αργότερα μετά από πάσα του Ροντινέι.

Στο 61′ ο Φορτούνης έκανε την απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως η μπάλα πήγε άουτ, ενώ στο 63′ ο Ρέαμπτσιουκ έπειτα από ατομική ενέργεια από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Ελ Αραμπί σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 64′ ήρθε το 1-1 για τον Ολυμπιακό: σέντρα του Φορτούνη από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί έκανε το πλασέ στην κίνηση χωρίς όμως να βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε, με τον Μασούρα να μπαίνει στη φάση και με πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στις καθυστερήσεις οι Πειραιώτες είχαν καλή ευκαιρία για τη νίκη, όταν ο Ροντινέι έκανε το σουτ από τα δεξιά με το αριστερό πόδι, όμως ο γκολκίπερ της Σαμπάχ έδιωξε σε κόρνερ κι έτσι έμεινε το ισόπαλο 1-1 στο φιλικό ματς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (64′ Κίνι), Μπα (46′ Ρέτσος), Ντόη, Ανδρούτσος (46′ Ροντινέι), Μπουχαλάκης (31′ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Φορτούνης (75′ Λιάτσος), Μπιέλ (64′ Βρουσάι), Μασούρας (75′ Ραμόν), Ελ Αραμπί.

Σαμπάχ: Ιμάνοφ, Ιραθάμπαλ, Τσάκλα, Σεϊντίγιεφ, Τσαμάλοφ, Ισάγιεφ, Νουρίγιεφ, Ντα Σίλβα, Αλασκάροφ, Βολκόφ.

Δείτε, εδώ, τις καλύτερες φάσεις του φιλικού απέναντι στους Αζέρους.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ