Tι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική ενίσχυσή τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο και, μάλιστα, με παίκτη που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.

Ο προπονητής των «πρασίνων» ρωτήθηκε αναφορικά με το πώς θα κινηθεί η ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδος κι απάντησε: «Νομίζω πως σας ενοχλεί που δεν παίρνω παίκτες τις τελευταίες ημέρες.

Δεν το κάνω επίτηδες. Δεν είναι επειδή μου αρέσει. Κάθε μεταγραφική περίοδος έχει ιδιαιτερότητες.

Θέλουμε ενίσχυση. Ευχής έργον να την κάνουμε. Δυστυχώς, για πολλούς που είναι εκτός του ποδοσφαίρου, η μεταγραφική περίοδος θεωρείται εύκολη.

Δεν είναι σαν να πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις παίκτες που θα εγκλιματιστούν στον τρόπο δουλειάς μας και στην ατμόσφαιρά μας.

Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε σε αναζήτηση παικτών που μπορούν να μας δώσουν λύσεις. Όποτε φτάσουμε σε οποιαδήποτε συμφωνία, φυσικά αυτή θα ανακοινωθεί.

Δεν μου είναι εύκολο να εξηγήσω το σκεπτικό μου. Έχουμε ιδιαιτερότητες σαν ομάδα. Το στιλ μας.

Έχουμε τη δυνατότητα σαν ομάδα τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας να τους μετακινούμε σε θέσεις ανάλογα με το τι παρουσιάζει η αγορά των παικτών.

Σίγουρα, πρέπει να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις. Πάντα όμως με παίκτες που μπορούν να μας δώσουν πραγματικές λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον.

Όλοι θα κάναμε τις μεταγραφές αύριο εάν μπορούσαμε, όμως δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή λόγω του επιπέδου και της θέσης της ομάδας και των απαιτήσεων που υπάρχουν πρέπει να είναι παίκτης που παίζει και όχι ελεύθερος.

Πάντως, να ξέρετε, αυτό που γίνονται οι κινήσεις τελευταία στιγμή σίγουρα δεν το κάνω επίτηδες και δεν το έχω για γούρι».

Σχολιάζοντας τον πρώτο επίσημο αγώνα τους μετά τη διακοπή εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, με την άνετη επικράτησή τους απέναντι στον Βόλο, συμπλήρωσε:

Η αλήθεια είναι πως λόγω της διακοπής πάντα στα πρώτα παιχνίδια δεν έχουμε ικανοποιητική εικόνα για το πώς θα παρουσιαστούμε.

Σίγουρα η εμφάνισή μας, ο τρόπος παιχνιδιού μας και η διάθεσή μας ήταν σε πολύ καλά επίπεδα κι αυτό ήταν ευχάριστο.

Η ομάδα ήταν καλή στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Κατάφερε να βρει διαδρόμους απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με πολλούς παίκτες στο κουτί.

Με άφησε ικανοποιημένο εάν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που προέκυψαν στην προετοιμασία».

Όσον αφορά στη χρησιμοποίηση του Αντόνιο Σαβιέρ, παραδέχθηκε: «Όλοι μας οι παίκτες είναι στη διάθεσή μας.

Προπονούνται κανονικά, ανεξαρτήτως εάν κάποιος δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα. Όλοι είναι παίκτες της ομάδας και παίρνουν τις ευκαιρίες τους».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ