O Παναθηναϊκός έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, σκορπώντας με 3 τέρματα τον Βόλο. Και παίρνοντας προβάδισμα ολκής ενόψει επαναληπτικού.

Αναμέτρηση για το κύπελλο μεταξύ ΠΑΟ και Βόλου. Με τις δύο ομάδες να μπαίνουν φορμαρισμένες για τον έτερο στόχο της χρονιάς και να επιστρέφουν σιγά σιγά από την διακοπή του Μουντιάλ.

O Παναθηναϊκός έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, σκορπώντας με 3 τέρματα τον Βόλο. Και παίρνοντας προβάδισμα ολκής ενόψει επαναληπτικού.

Το τριφύλλι προηγήθηκε από το πρώτο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Σπόραρ. Σέντρα του Μπερνάρ από τα δεξιά, κεφαλιά πάσα του Βέρμπιτς προς τον Σπόραρ και ο Σλοβένος φορ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Τσέριν. Οι πράσινοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα με τον Κώτσιρα να δίνει στον Σλοβένο μέσο που εκτός περιοχής έπιασε ένα ωραίο σουτ με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Κότνικ.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε και τρίτο γκολ με τον Βέρμπιτς. Η άμυνα του Βόλου δεν μπόρεσε να διώξει και ο Σλοβένος εξτρέμ έπιασε ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κότνικ.






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ