Ντέμης για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Ο καθένας να σκεφτεί από την πλευρά του, αν υπάρχει νικητής από το 1-1»

Ντέμης για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Ο καθένας να σκεφτεί από την πλευρά του, αν υπάρχει νικητής από το 1-1»

«Πειστική εμφάνιση στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ που πάει για το πρωτάθλημα, δείχνει ότι πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης.

«Ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ. Λίγοι αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι καλύτεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σ’ αυτό το ματς είδαμε διαφορετική τακτική του Λουτσέσκου και τα κατάφερε. Ο καθένας να σκεφτεί από την πλευρά του, αν υπάρχει νικητής από το 1-1», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε: «Η ΑΕΚ μπορεί να πει ότι δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της, αλλά για ακομη μία φορά δεν χάνει ντέρμπι»

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για να πάρει αποτέλεσμα τουλάχιστον για 60 λεπτά. Μπήκε με τη λογική να μην αφήσω την ΑΕΚ να παίξει», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης που εν συνεχεία έκανε ανάλυση του ματς.

«Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά την ΑΕΚ για 10 λεπτά, μπήκε καλά ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έχει μία κατοχή, αλλά την είχε στην άμυνα. Και οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στο πώς να μην δεχθούν γκολ. Πολλά λάθη και πολλά κλεψίματα και από τις δύο. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με build up από πίσω, έπαιξε με βαθιές μπαλιές. Η ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στο β’, σκόραρε, μετά το 60′ το ματς ανήκει στον ΠΑΟΚ, πίεσε, σκόραρε και δικαίως σκόραρε, θα μπορούσε να βάλει και 2ο», επισήμανε.

 





GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ