«Κρεμά» τα παπούτσια του ο Χοσέ Χολέμπας. Ο Ελληνογερμανός αριστερός μπακ, πρώην του Ολυμπιακού. Αποχωρεί στα 37 του από την ενεργό δράση, έχοντας καριέρα σε Εθνική Ελλάδος, Premier League και Ρόμα. Ο Χολέμπας είχε μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας μαζί τους 7 τίτλους και σε 173 αγώνες 10 γκολ και 26 […]

«Κρεμά» τα παπούτσια του ο Χοσέ Χολέμπας. Ο Ελληνογερμανός αριστερός μπακ, πρώην του Ολυμπιακού. Αποχωρεί στα 37 του από την ενεργό δράση, έχοντας καριέρα σε Εθνική Ελλάδος, Premier League και Ρόμα.

Ο Χολέμπας είχε μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας μαζί τους 7 τίτλους και σε 173 αγώνες 10 γκολ και 26 ασίστ.
Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είχε 38 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Στη Γερμανία έπαιξε στην πρώτη ομάδα της Μόναχο 1860, πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Απ’ τους «ερυθρόλευκους» πήρε μεταγραφή στη Ρόμα, όπου σε μια σεζόν είχε 34 συμμετοχές. Απ’ το Καμπιονάτο πήγε στην Αγγλία και την Γουότφορντ, μετρώντας σε πέντε χρόνια 124 αγώνες.

Τον τελευταίο καιρό αγωνιζόταν σε μια ερασιτεχνική ομάδα της Γερμανίας. Πλέον σκοπός του είναι να ασχοληθεί και να αφοσιωθεί στην προπονητική.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ