Ο τεχνικός της Τότεναμ γνωστός και μη εξαιρετέως Ζοσέ δεν βάζει και τόσο εύκολα νερό στο κρασί του. Αλλά υπήρξε μια εποχή που ήταν προπονητής στην Ίντερ, που έβαλε και μάλιστα αρκετό. Η δουλειά να γίνεται. Πως ήρθε άλλωστε το τρεμπλ, αν δεν έκανε τις μαλαγανιές του ο Πορτογάλος. Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί μία σημαντική προσωπικότητα […]

Ο τεχνικός της Τότεναμ γνωστός και μη εξαιρετέως Ζοσέ δεν βάζει και τόσο εύκολα νερό στο κρασί του. Αλλά υπήρξε μια εποχή που ήταν προπονητής στην Ίντερ, που έβαλε και μάλιστα αρκετό. Η δουλειά να γίνεται. Πως ήρθε άλλωστε το τρεμπλ, αν δεν έκανε τις μαλαγανιές του ο Πορτογάλος.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί μία σημαντική προσωπικότητα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχοντας στο παλμαρέ του τεράστιες επιτυχίες σε προπονητικό επίπεδο. Αυτός είναι, άλλωστε, κι ο λόγος που οι φίλοι της Ίντερ τον λατρεύουν, αφού τη σεζόν 2009/10 οδήγησε τους “νερατζούρι” στην κατάκτηση του τρεμπλ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Ίντερ από ένα σημείο και μετά έβαζε τις προπονήσεις απόγευμα ώστε να προλαβαίνει να συνέρχεται από το hangover o Μαϊκόν.

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Ίντερ, Ιάνις Ζίκου, ο Βραζιλιάνος μπακ πήγαινε μεθυσμένος στην προπόνηση κάθε Δευτέρα, με αποτέλεσμα ο “Special One” να λάβει μέτρα προκειμένου να κυλήσει ομαλά και επιτυχημένα η σεζόν, αφού επρόκειτο για έναν σημαντικότατο ποδοσφαιριστή στα πλάνα του.

Αποτέλεσμα εικόνας για MAICON MOURINHO INTER

Όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκάστηκε να πάρει μια μεγάλη απόφαση εξαιτίας του Βραζιλιάνου μπακ.

“Στην Ίντερ, ο Μουρίνιο είχε ένα παίκτη, ο οποίος ήταν συνήθως μεθυσμένος τις Δευτέρες. Τον Μαϊκόν. Μία ημέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε τους παίκτες και τους ρώτησε πως θα μπορούσε να επαναφέρει σε τάξη τον Βραζιλιάνο. Ύστερα από εκείνη τη συνάντηση, αποφάσισε να αλλάξει ώρα την προπόνηση και να την μεταφέρει το απόγευμα. Κι έτσι πήγε όλη η χρονιά. Μ’ αυτό τον τρόπο ο Μαϊκόν θα είχε συνέλθει μέχρι το απόγευμα. Αυτές οι καταστάσεις μπορούν να συμβούν σε μία ομάδα κι ο σύλλογος πρέπει να πάρει αποφάσεις”, αποκάλυψε ο Ζίκου σε συνέντευξη στο “ Digi Sport“.

O παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος στην εξαετία του στην Ίντερ κέρδισε 4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ και βέβαια το Champions League το 2010.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ