Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ, κατά πόσο ευθύνονται τα μεγάλα «αστέρια» της ομάδας του Λονδίνου; Πολλοί το περίμεναν, όμως τη Δευτέρα (19/4) έγινε και επίσημο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της Τότεναμ. Όμως, έκανε εντύπωση σε αρκετούς το timing της εν λόγω απόφασης. Φυσικά, σε λίγες ημέρες […]

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ, κατά πόσο ευθύνονται τα μεγάλα «αστέρια» της ομάδας του Λονδίνου;

Πολλοί το περίμεναν, όμως τη Δευτέρα (19/4) έγινε και επίσημο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της Τότεναμ. Όμως, έκανε εντύπωση σε αρκετούς το timing της εν λόγω απόφασης.

Φυσικά, σε λίγες ημέρες τα «σπιρούνια» θα αγωνιστούν στον τελικό του FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο Μουρίνιο θα είχε την ευκαιρία να… σώσει ό,τι μπορούσε να σωθεί από τη φετινή σεζόν, ως το καλοκαίρι. Αυτό θα συνέβαινε, αν ο ίδιος και η ομάδα του κατακτούσε το Κύπελλο και μια θέση στην τετράδα του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Όμως, η πλευρά της Τότεναμ επέλεξε να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία μαζί του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται επίσης, και για το ότι δεν υπάρχει έτοιμη η λύση για την αντικατάστασή του.

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Eurosport», βάζει φως στην απόλυση του Μουρίνιο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι «αστέρες» της ομάδας, έσπρωξαν αυτήν την κατάληξη, να γίνει… συντομότερα.

Βέβαια, όχι άμεσα. Ο Ντάνιελ Λίβι, πρόεδρος των Λονδρέζων, αν κρατούσε τον Μουρίνιο θα αντιμετώπιζε και ένα «κύμα» αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, οι Χάρι Κέιν, Γκάρεθ Μπέιλ και Ντέλε Άλι ήταν οι λόγοι απόλυσης του «Special One». Ο πρώτος μοιάζει φευγάτος από το σύλλογο, όμως με την έλευση ενός νέου προπονητή, μπορεί να μεταπειστεί! Ο Ουαλός δεν ήταν καν στα σχέδια του Μουρίνιο, έχοντας τον ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Βέβαια, για την απόκτησή του, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Τότεναμ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο «εξοστρακισμός» του Άλι, απ’ την άλλη, έπαιξε το ρόλο της. Ο ίδιος δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου, υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου. Ενώ προσπάθησε και να αποχωρήσει τον περασμένο Γενάρη.

Κάτι που ήταν σίγουρο πως θα γίνονταν το καλοκαίρι. Όμως, ο νέος προπονητής που θα έρθει, θα έχει την ευκαιρία να μεταπείσει και τους τρεις αθλητές, να συνεχίσουν στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, ενδεχομένως να φέρει και καλύτερα αποτελέσματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ