Sex, drugs και παρά κάτι… Bachelor για τον τρελάρα Ραμί! Ο άνθρωπος είναι σκέτο περιβόλι και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ο 36χρονος (τα κλείνει στις 27 Δεκεμβρίου) Γάλλος αμυντικός, με την Μαροκινή καταγωγή, παίζει πια στην Τρουά. Η ποδοσφαιρική του καριέρα, πλησιάζει στο τέλος της. Αλλά η έξω καρδιά συμπεριφορά του, το πηγαίο χιούμορ […]

Sex, drugs και παρά κάτι… Bachelor για τον τρελάρα Ραμί! Ο άνθρωπος είναι σκέτο περιβόλι και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ο 36χρονος (τα κλείνει στις 27 Δεκεμβρίου) Γάλλος αμυντικός, με την Μαροκινή καταγωγή, παίζει πια στην Τρουά. Η ποδοσφαιρική του καριέρα, πλησιάζει στο τέλος της. Αλλά η έξω καρδιά συμπεριφορά του, το πηγαίο χιούμορ του και, βέβαια, η εμφάνισή του, του εγγυώνται σίγουρα μια καριέρα στη σόου μπιζ.

Σ’ αυτήν την καριέρα του, στο χορτάρι, μετράει ένα νταμπλ με τη Λιλ, το 2010-11. ‘Ενα Γιουρόπα με τη Σεβίλλη το 2015-16, όταν περιλήφθηκε και στην καλύτερη 11αδα του θεσμού. Και, βέβαια, το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία, το 2018, για το οποίο τιμήθηκε και με το παράσημο της Λεγεώνος της Τιμής.

Η Πάμελα Άντερσον και η… αγάπη των talk shows

Η Τρουά είναι η 9η ομάδα του και μάλλον η τελευταία. Πέρασε και από Βαλένθια, Μίλαν, Μαρσέιγ, Φενερμπαχτσέ και Μποαβίστα. Παντού ήταν το πειραχτήρι των αποδυτηρίων. Και ο αγαπημένος των γυναικών όπου πήγαινε. Μία απ’ αυτές, το 2017, τον έκανε διάσημο και στα κοσμικά περιοδικά. Η Πάμελα Άντερσον ήταν τότε 50 κι εκείνος 32. Αλλά… Πάμελα είναι αυτή. Όποιος την κυκλοφορεί, γίνεται γνωστός.

Χώρισαν σύντομα, μετά από 1,5 χρόνο. Και αργότερα, η Pam κατηγόρησε τον Γάλλο αμυντικό ότι άσκησε βία επάνω της και διατηρούσε δεσμό και με άλλη γυναίκα. Δεν έφτασε ποτέ κάτι τέτοιο σε δικαστήριο, ούτε ρετσινιά φάνηκε να μένει στον παίκτη. Που, από εκείνη τη σχέση του και μετά, εξαιτίας και του αυθορμητισμού και του αυτοσαρκαστικού του χιούμορ έγινε αγαπημένος των τοκ-σόου.

“Γυναίκες, ναρκωτικά! Ευτυχώς που είμαι πνευματικά δυνατός!”

Πρόπερσι, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, πάλι έκανε τους πάντες να σκάσουν στα γέλια, όταν, εμφανώς αστειευόμενος, είπε για τις διακοπές του στην Ίμπιθα όσο έπαιζε στην Ισπανία:“Ήταν δυστυχώς και οι φίλοι μου μαζί. Χωρίς την παρουσία τους, θα περνούσα γ@μ@τα! Θα έβρισκα πολύ έυκολα γυναίκες και τα αγόρια δίπλα τους θα είχαν γεμάτες τις τσέπες τους με ναρκωτικά. Αν δεν ήμουν τόσο πνευματικά δυνατός, θα ήμουν νεκρός!”

Στην ίδια εκπομπή ο Ραμί αποκάλυψε και ότι έχει μαζέψει τόσες πολλές φανέλες του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ως αντιπάλων του σε Μπάρτσα και Ρεάλ ώστε: “Αν τις πουλούσα, θα είχα βίλα στο Λος Άντζελες“. Είπαμε, ο άνθρωπος είναι περιβόλι.

Το αμερικανικό Bachelor για το οποίο… ετοίμαζε βαλίτσες!

Πρόσφατα διηγήθηκε σ’ ένα γαλλικό τοκ-σόου και μια ακόμη φοβερή ιστορία. Σύμφωνα μ’ αυτήν, παρολίγο θα κατέληγε να είναι ο… Bachelor στην αμερικανική τηλεόραση! “Ηλθαν σε επαφή μαζί μου εκείνοι. Τα είχαν όλα κανονισμένα. Θα γνώριζα κοπέλες με ψευδώνυμο, μέσω Face-Time. Θα τους έλεγαν ότι είμαι μηχανικός και ψάχνω ταίρι. Και στο γκραν φινάλε, θα αποκαλυπτόταν ποιος είμαι”.

‘¨Αρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά.Ξέρετε τώρα. Εγώ με τόσες γυναίκες σ’ ένα σπίτι, το αμερικάνικο όνειρο και όλα αυτά. Είχα κάποιους ενδοιασμούς, βέβαια, αλλά ήταν τόσο ευγενικοί. Μέχρι μου είπαν ότι θα έχω χρόνο να μάθω και καλύτερα αγγλικά…” Κι ενώ ήταν σχεδόν “ψημμένος” να αναχωρήσει για το The Bachelor USA

“Και τότε η αδελφή μου, μου αποκάλυψε ότι μου έκανε φάρσα. ‘Αμίλ’, ήταν τα λόγια της. ‘Ξέρω ότι θέλεις να το κάνεις, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί. Ήθελα απλώς να σπάσω πλάκα μαζί σου'”. Εμ, Αμίλ, έτσι πάει. Όποιος κάνει πλάκες, δέχεται και πλάκες. (Αν και, με την τρέλα που κουβαλάει ο Ραμί, δεν αποκλείεται να… αυτοπροταθεί για το γαλλικό Bachelor! Ή να κάτσει να μάθει μόνος του καλύτερα αγγλικά και να καταλήξει όντως στο αμερικανικό!)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαρσέιγ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ