Ο άσσος της Άρσεναλ της μιλούσε στη μπάλα. Μιλούσε όμως πολύ και με τον αυτοκαταστροφικό του εαυτό. Ο οποίος του έβαζε τους δαίμονες μέσα του, κάνοντάς τον έρμαιο των κακών του ορέξεων. Η χρήση ινδικής κάνναβης μαζί με κονιάκ ήταν ο αγαπημένος του συνδυασμός και η λατρεμένη του συνήθεια ήταν η κατανάλωση παντός είδους ναρκωτικών […]

Ο άσσος της Άρσεναλ της μιλούσε στη μπάλα. Μιλούσε όμως πολύ και με τον αυτοκαταστροφικό του εαυτό. Ο οποίος του έβαζε τους δαίμονες μέσα του, κάνοντάς τον έρμαιο των κακών του ορέξεων. Η χρήση ινδικής κάνναβης μαζί με κονιάκ ήταν ο αγαπημένος του συνδυασμός και η λατρεμένη του συνήθεια ήταν η κατανάλωση παντός είδους ναρκωτικών ουσιών.

Άλλο αγαπημένο του σπορ, ήταν να πηγαίνει σε παλιακές εγγλέζικες pub, να καταναλώνει καμιά 10αριά pints μπύρας κι έπειτα να παίζει ξύλο με κανέναν θαμώνα.

Έτσι, χωρίς λόγο και αιτία!

Μνημειώδεις είναι οι φωτογραφίες του παρελθόντος που τον δείχνουν χωρίς πολλά δόντια…

Ο Μέρσον εργάζεται σήμερα ως σχολιαστής στην τηλεόραση και μίλησε ξανά για το πρόβλημά του, καθώς έχει πάρει το μάθημά του.

«Όλα αυτά τα πέρασα για 36 χρόνια χωρίς να έχω την επιλογή που έχω σήμερα. Δεν είμαι κακός άνθρωπος που θέλει να γίνει καλός, όπως πίστευα προηγουμένως. Ξέρω τι είμαι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ πλέον να παίξω ούτε και να πιω. Γι’ αυτό έλεγα: “Είμαι άρρωστος, αλλά δεν είμαι κακός άνθρωπος”. Αυτό ήταν για μένα. Δεν θέλω οι άλλοι να περάσουν αυτό που πέρασα εγώ και η γυναίκα μου, η Κέιτ» εξήγησε ο Μέρσον.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είπε ότι η φιλοσοφία του άλλαξε και χαίρεται τη ζωή μέρα με τη μέρα.

«Αν μου έλεγε κάποιος τώρα ότι δεν θα πίνω ούτε θα παίζω στοίχημα για το υπόλοιπο της ζωής μου, θα πίστευα ότι είναι πολύ δύσκολο. Θα με κυρίευε τόσο πολύ που θα άρχιζα να πίνω και να παίζω ξανά. Ωστόσο, κάθε μέρα, όταν ξυπνάω, λέω στον εαυτό μου “δεν θα πιω σήμερα, δεν θα παίξω και δεν θα πάρω ναρκωτικά”. Αυτό είναι εφικτό. Μπορώ να το κάνω. Nα ζεις την κάθε μέρα και να την απολαμβάνεις. Είναι εφικτό» είπε ο Μέρσον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ