“Ελπίζω να μην καταστρέψεις όλες τις φωτογραφίες μου!” Ο παλαίμαχος επιθετικός ο οποίος μεγαλούργησε με τη φανέλα της Τσέλσι κατά την διάρκεια των βραβεύσεων για το Ballon d’Or πήρε το μικρόφωνο και διηγήθηκε μια ιστορία στην οποία συμμετείχε ο ίδιος και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Το 2009, μετά από μια ήττα από την Μπαρτσελόνα, ​​ο Ντιντιέ […]

“Ελπίζω να μην καταστρέψεις όλες τις φωτογραφίες μου!”

Ο παλαίμαχος επιθετικός ο οποίος μεγαλούργησε με τη φανέλα της Τσέλσι κατά την διάρκεια των βραβεύσεων για το Ballon d’Or πήρε το μικρόφωνο και διηγήθηκε μια ιστορία στην οποία συμμετείχε ο ίδιος και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το 2009, μετά από μια ήττα από την Μπαρτσελόνα, ​​ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μίλησε πολύ ειλικρινά στην κάμερα, και αποκάλυψε μια ιστορία για τον μικρό τότε Κίλαν.

Didier Drogba finally gives Kylian Mbappe photo after refusing over "disgrace" in 2009 - Irish Mirror Online

Ήταν παίκτης της Τσέλσι εκείνη την εποχή, ο Ιβοριανός και είχε υποσχεθεί να κάνει μια selfie με ένα μικρό παιδί που του το είχε ζητήσει: Ένα συγκεκριμένο παιδί τον Κιλιάν Μπαπέ!

Αλλά εξαιτίας από την κακή διαιτησία στον αγώνα ο Ντιτιέρ είχε πολλά νεύρα και αθέτησε την υπόσχεση του στον μικρό Κιλιάν. Δεν αμφισβήτησε το γεγονός ότι  ότι μόλις είχε ραγίσει την καρδιά ενός μικρού παιδιού. 

Ενός μελλοντικού ποδοσφαιρικού σταρ.

Αλλά όλα λειτούργησαν καλά στο τέλος, αφού ο Ντρογκμπά κράτησε την υπόσχεση έστω και με δέκα χρόνια καθυστέρηση.

Βρήκε την ευκαιρία να επανορθώσει κατά την διάρκεια της τελετής Ballon d’Or!

Τέλος καλό όλα καλά. Έτσι Κιλιάν;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ