Στις 25 Ιανουαρίου του μακρινού, πλέον, 1995 γράφτηκε ιστορία. Και ποιος καλύτερος να κρατάει την “πένα” της ιστορίας, από τον μοναδικό Ερίκ Καντονά. Όλα ξεκίνησαν στα πλάισια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Στο Λονδίνο. Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ο Ερίκ είδε άλλη μια κόκκινη κάρτα. Πολλές ήταν στην καριέρα του. δεν νομίζουμε να τον πείραξε και […]

Στις 25 Ιανουαρίου του μακρινού, πλέον, 1995 γράφτηκε ιστορία.

Και ποιος καλύτερος να κρατάει την “πένα” της ιστορίας, από τον μοναδικό Ερίκ Καντονά.

Όλα ξεκίνησαν στα πλάισια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Στο Λονδίνο.

Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ο Ερίκ είδε άλλη μια κόκκινη κάρτα. Πολλές ήταν στην καριέρα του. δεν νομίζουμε να τον πείραξε και τόσο αυτό.

Τα υβιστικά συνθήματα των οπαδών της αντίπαλης ομάδας όμως δεν τον άφησαν ασυγκίνητο. Ειδικά ένας το είχε παρακάνει και είχε την ατυχία να τον “λοκάρει” ο Ερίκ!. Με μια μοναδική κίνηση κουνγκ φου έβγαλε νοκ άουτ τον χούλιγκαν, πηδώντας πάνω από την πινακίδα.

«Fuck off back to France, you French bastard». φαίνεται να του είπε.

«Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου, ήταν όταν έκανα την κλωτσιά σε εκείνον τον χούλιγκαν. Νομίζω είναι όνειρο να κλωτσάς τέτοιους τύπους. Το έκανα για τον κόσμο. Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά διαφορετικό» ανέφερε χαμογελώντας ο Καντονά.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ