Τελικά τίποτα στην ζωή δεν έρχεται ετσι, γιατί έτυχε. Αλλά πρέπει και εμείς να βάλουμε το χεράκι μας ή το πόδι μας, όπως στην ιστορία ενός άσου της Παρί που από μικρός κυνηγούσε το όνειρο του, και πολλες φορές εις βάρος του σχολείου. Οι κοπάνες πήγαιναν σύννεφο για να κάνει τις προπονήσεις του. Ο Μοϊζέ Κεν εξομολογείται! […]

Τελικά τίποτα στην ζωή δεν έρχεται ετσι, γιατί έτυχε. Αλλά πρέπει και εμείς να βάλουμε το χεράκι μας ή το πόδι μας, όπως στην ιστορία ενός άσου της Παρί που από μικρός κυνηγούσε το όνειρο του, και πολλες φορές εις βάρος του σχολείου. Οι κοπάνες πήγαιναν σύννεφο για να κάνει τις προπονήσεις του. Ο Μοϊζέ Κεν εξομολογείται!

Ο Μοϊζέ Κεν σε πρόσφατη συνέντευξη του στο canal+ αποκάλυψε τα αθώα ψέματα που έλεγε στην μητέρα του, για τις πολλες κοπάνες που έκανε εις βάρος του σχολείου του, αλλά για το μεγάλο πάθος του. Το ποδόσφαιρο. 

Αντί να τον βλέπει η τάξη του σχολείου, αντίθετα τον έβλεπε πολύ συχνά το προπονητικό της Γιουβέντους που έκανε εκεί τις προπονήσεις του.

Ο 20χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής τελικά υπέγραψε με την ομάδα της  Γιουβέντους το 2016, κάνοντας το μεγάλο βήμα για το μεγάλο όνειρο της ζωής του. Nα παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο και να ξεφύγει από την αφάνεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στην “Βέκα Σινιόρα¨ έμεινε για τρία χρόνια και στην συνέχεια βρέθηκε στην “πόλη του φωτός” για λογαριασμό της Παρί, ως δανεικός από την Γιουβέντους τον Οκτώβριο.

Nα τι είπε στο Canal+ ο κοπανατζής Μόιζε Κεν:

​«Η μητέρα μου ήθελε να πηγαίνω σχολείο και να σπουδάσω, αλλά εγώ δεν τρελαινόμουν με αυτήν την ιδέα, γιατί με το σχολείο δεν είχαμε καλές σχέσεις.

Για έναν χρόνο η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει τίποτα και νόμιζε πως πήγαινα στο σχολείο, αλλά  εγώ πήγαινα στις προπονήσεις της Γιουβέντους, και όταν με ρωτούσε για το σχολείο της απαντούσα, όλα καλά μαμά, μην ανησυχείς.

Όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή και έκανα ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους και  με είδε στην τηλεόραση δεν μπορούσε να το πιστέψει. Μετά τον αγώνα  την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Μαμά, τα κατάφερα. Δεν πήγαινα σχολείο για ένα χρόνο και έκανα προπονήσεις. Θέλω να σταματήσεις την δουλειά σου και να έρθεις να μείνεις μαζί μου στο Τορίνο”»

Γιατί πάντα πρέπει να κυνηγάς το όνειρο σου….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ