Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ένας αληθινός θρύλος στην AS Roma, μια ομάδα στην οποία βρίσκεται εδώ και 24 χρόνια! Με 307 γκολ που σημειώθηκαν σε 786 παιχνίδια, είναι ο πιο μεγάλος παίκτης του συλλόγου και ο πρώτος σκόρερ της La Lupa. Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου! Ο Τότι έχει κερδίσει το σεβασμό και […]

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ένας αληθινός θρύλος στην AS Roma, μια ομάδα στην οποία βρίσκεται εδώ και 24 χρόνια! Με 307 γκολ που σημειώθηκαν σε 786 παιχνίδια, είναι ο πιο μεγάλος παίκτης του συλλόγου και ο πρώτος σκόρερ της La Lupa. Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου!

Ο Τότι έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη όλων των φίλων του ποδοσφαίρου.

Εκανε φανατικούς φίλους, όπως και εχθρούς. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, μας ενδιαφέρουν οι φίλοι. Και ως τέτοιοι ορίζονται και όσοι δεν τον ήξεραν προσωπικά, αλλά ήταν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να τον γνωρίσουν. Και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολικό.

Μια τρελή ιστορία βρήκαμε στο Italians Αντιθέτως, υπερβολικό ακούγεται και είναι -αλλά για το ποδόσφαιρο όλα μπορείς να τα κάνεις- αυτό που έκανε ένας κατάδικος. Ενας κατάδικος που αρνήθηκε να αποφυλακιστεί, απλά και μόνο για να συναντήσει από κοντά τον Τότι! Το πώς και το γιατί, το είχε αποκαλύψει ο ιστορικός αρχηγός της Ρόμα σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Αναλυτικά όσα είχε πει για το περιστατικό ο Capitano…

Αναλυτικά όσα είχε πει για το περιστατικό ο Capitano
«Μια μέρα είχα επισκεφτεί τις φυλακές Rebibbia, το είχαμε κανονίσει. Πήγα, κάναμε μια βόλτα σε όλα τα κελιά και μετά πήγαμε να συναντήσουμε τους κατάδικους. Ηταν οπαδοί όλων των ομάδων, προφανώς. Ηταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, το να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές ήταν γι’ αυτούς σαν να συναντούν τον Πάπα.

Σε εκείνη την αίθουσα, λοιπόν, υπήρχε ένα τραπέζι, στο οποίο καθόμασταν για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Ξαφνικά ακούω έναν τύπο που φώναζε σαν τρελός. Ελεγε συνεχώς «εγώ, εγώ, εγώ πρώτος», αλλά δεν τον άφηνε κανείς να περάσει. Τελικά τα κατάφερε.

Ηθελε να βγάλει οπωσδήποτε μια φωτογραφία μαζί μου, αλλά δεν καταλάβαινα γιατί είχε τρελαθεί έτσι. Μετά έμαθα ότι αυτός κανονικά έπρεπε να είχε αποφυλακιστεί μία εβδομάδα νωρίτερα. Οταν, όμως, έμαθε για την επίσκεψη, ζήτησε να παραμείνει μέσα για άλλη μία εβδομάδα για να με συναντήσει. Τους είχε πει, μάλιστα, ότι αποδέχεται να μην του δώσουν φαγητό για μία εβδομάδα, αρκεί να παραμείνει μέσα.

Πώς κατάφερε, τελικά, να τους πείσει; Απλό. Τους είπε “αν δεν με αφήσετε για μία εβδομάδα ακόμη, θα βγω, θα κάνω μια μαλ… και θα επιστρέψω”».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ