Ο Μάικ Τάισον είναι ένας μεγάλος ΘΡΥΛΟΣ της πυγμαχίας. Πως να μην είναι άλλωστε όταν είχε στην καριέρα του σε 58 αγώνες, 50 νίκες εκ των οποίων οι 44 με νοκ-άουτ, έξι ήττες και δυο αγώνες που δεν έδωσε το παρόν. Δεν ήταν και το καλύτερο παιδί στα ντουζένια του και με κάποιο τρόπο έπρεπε […]

Ο Μάικ Τάισον είναι ένας μεγάλος ΘΡΥΛΟΣ της πυγμαχίας. Πως να μην είναι άλλωστε όταν είχε στην καριέρα του σε 58 αγώνες, 50 νίκες εκ των οποίων οι 44 με νοκ-άουτ, έξι ήττες και δυο αγώνες που δεν έδωσε το παρόν. Δεν ήταν και το καλύτερο παιδί στα ντουζένια του και με κάποιο τρόπο έπρεπε να κρύβει τις κακές συνήθειες από τους ελέγχους ντόπινγκ κοντρόλ. Και είχε πολλούς και  μοναδικούς τρόπους για μα είναι καθαρός σαν περιστέρι. 

Ο πρώην πρωταθλητής σε συνέντευξη του έβγαλε στην φόρα όλα τα κόλπα που έκανε για να ξεφεύγει από την τσιμπίδα του ντόπινγκ κοντρόλ. Γιατί από ουσίες ο Μάικ του έδινε και καταλάβαινε. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Ο αθεόφοβος χρησιμοποιήσει ψεύτικο πέος, τα ούρα του μωρού, αλλά και της γυναίκας του κάποιες φορές.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να κρυφτεί στους ελέγχους για ναρκωτικές ουσίες. Η μαριχουάνα και η κοκαΐνη ήταν μέρος της ζωής του.

O Μάικ Τάισον είναι ο πιο δημοφιλής και ο πιο ακριβοπληρωμένος μποξέρ της ιστορίας,  έχει το ρεκόρ ως ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής (στην ηλικία των 20 χρονών, 4 μηνών και 22 μερών) και είναι ο μοναδικός μποξέρ που κατάφερε να υπερασπιστεί τον Τίτλο του απόλυτου Πρωταθλητή έξι συνεχόμενες φορές σε όλες τις παγκόσμιες κατηγορίες πυγμαχίας (WBC, WBA, IBF).

Είπε λοιπόν ότι χρησιμοποιούσε μια συσκευή που ήταν ψεύτικο πέος και είχε μια σακούλα ενσωματωμένη. Ο Τάισον έβαζε στην σακούλα την ποσότητα ούρων που χρειαζόταν για τον έλεγχο πότε από την γυναίκα του και άλλες φορές από το μικρό παιδί του.

Η αποκαλυπτική δήλωση του Μάικ Τάισον

«Ήταν απίθανο, φίλε. Έβαζα τα ούρα του μωρού μου εκεί. Κάποια στιγμή που είχα πάρει τα ούρα της γυναίκας μου, εκείνη μου είπε “Μωρό μου, να ελπίζεις να μην αποδειχτεί πως είμαι έγκυος”. Οπότε της είπα, άσε δεν θα χρησιμοποιώ τα δικά σου πια, θα βάλω του παιδιού. Γιατί φοβήθηκα μήπως τα αποτελέσματα έδειχναν εγκυμοσύνη»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ