Το κακό παιδί της πυγμαχίας στα 54 πια Μάικ Τάισον, σήμερα επιστρέφει για να μας δώσει την δυνατότητα να ξαναζήσουμε κάτι από την μεγάλη του μάχη με τον Ρόι Τζόουνς. θα αντιμετωπίσει απόψε τον 51χρονο πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Ρόι Τζόουνς. Αυτό που δεν περίμενε κάποιος ήταν η ανακοίνωση που έγινε την Πέμπτη, 23 Ιουλίου: ο […]

Το κακό παιδί της πυγμαχίας στα 54 πια Μάικ Τάισον, σήμερα επιστρέφει για να μας δώσει την δυνατότητα να ξαναζήσουμε κάτι από την μεγάλη του μάχη με τον Ρόι Τζόουνς. θα αντιμετωπίσει απόψε τον 51χρονο πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Ρόι Τζόουνς.

Αυτό που δεν περίμενε κάποιος ήταν η ανακοίνωση που έγινε την Πέμπτη, 23 Ιουλίου: ο Μάικ Τάισον πράγματι επιστρέφει στη δράση, επισήμως, αλλά όχι για να αντιμετωπίσει τον Χόλιφιλντ. Ο ‘πιο κακός άντρας στη Γη’ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 θα ανταλλάξει γροθιές με τον Ρόι Τζόουνς τζούνιορ.

Και μπορεί αυτό, για τους 40άρηδες που στα τέλη του προηγούμενου αιώνα ασχολούνταν με την πυγμαχία, να μοιάζει κάπως σαν συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς, με την αναγκαστική υπακοή στη βαρυτική άρχουσα τάξη, όμως, ακόμα και σε πιο αργή ταχύτητα, τα ducks του Τάισον και οι προσποιήσεις του Ρόι, ειδικά εκείνη κατά την οποία στριφογυρίζει το δεξί χέρι του για να ρίξει τη γροθιά με το αριστερό, θα σηκώσουν όλες τις πιθανές τρίχες των μυημένων τα της πυγμαχίας.

Στην τελική ευθεία για την μεταξύ τους αναμέτρηση οι Μάικ Τάισον και Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ  ζυγίστηκαν  τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το “τέρας του Μπρούκλιν” βρέθηκε 99,7 κιλά ενώ ο Τζόουνς κατά τι ελαφρύτερος από τον αντίπαλο του, στα 95,2 κιλά.

Μετά την ζύγιση ο Τάισον δήλωσε: “Δεν πρέπει να ανησυχεί ο Ρόι. Έρχομαι για εκείνον. Όπου και να τρέξει στο ρινγκ θα τον πετύχω”. Το κακό παιδί της πυγμαχίας στα 54 πια Μάικ Τάισον, σήμερα επιστρέφει για να μας δώσει την δυνατότητα να ξαναζήσουμε κάτι από την μεγάλη του μάχη με τον Τζόουνς.

“Η τακτική μου μπορεί να φανεί λάθος αλλά ξέρω πως να κερδίσω”, απαντησε ο Τζόουνς.

Μάικ Τάισον VS Ρόι Τζόουν

Ο Μάικ Τάσον θεωρείται ένας από τους καλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών, με το συνολικό του ρεκόρ να φτάνει το 50-6, με 44 νοκ άουτ στους 50 αγώνες που κέρδισε στην καριέρα του. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν το 2005, όταν ηττήθηκε από τον Κέβιν ΜακΜπράιντ.

Ο Τζόουνς από την πλευρά του είναι ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, με ρεκόρ καριέρας 66-9, με τον τελευταίο του αγώνα να λήγει νικηφόρα εναντίον του Σκοτ Σίγκμον, το 2018.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση πρόκειται για έναν αγώνα επίδειξης 8 γύρων, με τον κάθε γύρο να διαρκεί 2 λεπτά αντί των τριών λεπτών που κανονικά έχουν διάρκεια οι γύροι.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο γιγάντων του μποξ θα διεξαχθεί στο στάδιο Staples Center του Λος Άντζελες των ΗΠΑ, το Σάββατο 28 Νοέμβρη στις 21:00(Ξημερώματα Κυριακής 29 Νοέμβρη, στις 4:00 Ώρα Ελλάδος).

WOW! Mike Tyson vs Roy Jones Jr. Gets a Major Relief From VADA - EssentiallySports

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τον αγώνα 

Για να παρακολουθήσει κανείς τη φοβερή αναμέτρηση αρκεί να καταβάλει το αντίτιμο των 24 δολαρίων(περίπου 20 ευρώ) για να το δει ζωντανά από την ιντερνετική πλατφόρμα ΕΔΩ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων πρόκειται να δοθεί για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων κατά της εμπορίας ανθρώπων και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, αλλά και για την ενίσχυση μποξέρ που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.

Το αυτί του Τζόουνς έχει καλύτερη γεύση από του Χόλιφιλντ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάικ Τάισον με αφορμή τον αγώνα του στις 28 Νοεμβρίου με τον Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ στο Staples Center του Λος Άντζελες, βρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να τρομάξει τον αντίπαλό του.

Με αφορμή την Μέρα των Ευχαριστιών έφτιαξε ένα κέικ με το πρόσωπο του αντιπάλου του και διάλεξε να φάει το αυτί του. «Έχει πολύ καλύτερη γεύση από του Εβάντερ Χόλιφιλντ», παραπέμποντας στο δάγκωμα του αυτιού του εμβληματικού αντιπάλου του.

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ