Το κακό παιδί της πυγμαχίας στα 54 πια Μάικ Τάισον, θα αγωνιστεί και το 2021 για να μας δώσει την δυνατότητα να ξαναδούμε τον μεγάλο αυτό θρύλο. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αναγνώρισε ότι τον γέμισε με αυτοπεποίθηση η αναμέτρηση με τον Τζόουνς, αλλά και αρκετή ασφάλεια για να επιστρέψει στο ρινγκ στο μέλλον. Δεκαπέντε χρόνια […]

Το κακό παιδί της πυγμαχίας στα 54 πια Μάικ Τάισον, θα αγωνιστεί και το 2021 για να μας δώσει την δυνατότητα να ξαναδούμε τον μεγάλο αυτό θρύλο. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αναγνώρισε ότι τον γέμισε με αυτοπεποίθηση η αναμέτρηση με τον Τζόουνς, αλλά και αρκετή ασφάλεια για να επιστρέψει στο ρινγκ στο μέλλον.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από τα ρινγκ, ο Μάικ Τάισον επέστρεψε το 2020 καθώς αγωνίστηκε κόντρα στον παλαίμαχο θρύλο της πυγμαχίας, Ρόι Τζόουνς. Ο Iron Mike θα ρίξει μπουνιές και το 2021

Ο 54χρονος πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον, έκανε γνωστό πως θα δώσει έναν αγώνα και μέσα στο νέο έτος. Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί ξανά και θα είναι ακόμα καλύτερο, από ότι απέναντι στον Ρόι Τζόουνς.

Ο Μάικ Τάισον αποκάλυψε τις προθέσεις του στον προπονητή του τένις, Πάτρικ Μουράτογλου μέσω του Instagram.  Αυτό που δεν είπε ήταν ποιος αντίπαλος θα ήθελε αλλά και μια πιθανή ημερομηνία.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αναγνώρισε ότι τον γέμισε με αυτοπεποίθηση η αναμέτρηση με τον Τζόουνς, αλλά και αρκετή ασφάλεια για να επιστρέψει στο ρινγκ στο μέλλον.

«Ένιωσα ότι θα μπορούσα να το ξανακάνω», είπε καθώς η επιστροφή του Τάισον έφερε 66 εκατομμύρια δολάρια. Υπενθυμίζουμε πως  ο Τάισον αποσύρθηκε το 2005 όταν αποκλείστηκε από τον Ιρλανδό Kevin McBride, έχοντας 50 νίκες και 6 ήττες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικ Τάισον, καθόσον ανελισσόταν προς την κορυφή της επαγγελματικής πυγμαχίας, θεωρούνταν φαινόμενο, κυρίως για την κτηνώδη δύναμη και την ωμή βία με την οποίαν ισοπέδωνε τους αντιπάλους του. Κατ’ αυτό τον τρόπο, άλλωστε, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην πιο δύσκολη κατηγορία του μποξ σε ηλικία μόλις 20 ετών. Υπήρξε και παραμένει ακόμη, ο νεότερος πυγμάχος που κατέκτησε ποτέ τον πλέον επίζηλο τίτλο στο συγκεκριμένο άθλημα.

Παρά τις επιτυχίες του, όμως, η ζωή του σημαδεύτηκε από κάθε είδους σκάνδαλα, καταχρήσεις, προβλήματα με το νόμο κ.ο.κ. Βεβαίως, όλα αυτά συνέθεσαν το απόλυτο προφίλ του αρχετυπικού «κακού παιδιού», γι’ αυτό και η επιστροφή του Μάικ Τάισον στο ρινγκ θα αποτελέσει -εάν τελικά συμβεί- γεγονός παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

https://www.youtube.com/watch?v=HfMoMK9uC1s

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ