Πάμε παρακάτω, και την Δευτέρα που συνεχίζεται η αγωνιστική δράση με λιγότερες επιλογές και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

Καλός τα παιδιά που γουστάρουν στοίχημα…

Η δυάδα της Κυριακής μας πλήρωσε αφού όπως σας έλεγα όταν περιμένουν κάτι πολλοί μην το περιμένετε. Λέω για το αμφίσκορο στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος (2-0)  που μια χαρά μας πήγε το 1 & Under 3,5. Μια από τα ίδια και η Γιουβέντους που επέστρεψε στις νίκες (3-0) και πληρωθήκαμε από το 1 & under 4,5.

Γράφει ο Aramis

Πάμε παρακάτω, και την Δευτέρα που συνεχίζεται η αγωνιστική δράση με λιγότερες επιλογές και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

Αυτά τα σημεία ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς αγώνες.

Στον αγώνα ΑΕΚ – Ιωνικός που θα είναι και αρκετά εορταστικός, αφού πρώτος αγώνας για την Ένωση στο σπίτι της μετά από πολλά πολλά χρόνια. Κρύβουν κινδύνους τέτοιες γιορτές, αν και δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα στραβοπατήσει. Ο άσος δεν λέει τίποτα, και περιμένοντας να μπει με ορμή η γηπεδούχος, και από την άλλη ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να παίξει μπάλα, θα πάρω το συνδυαστικό 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,78.

Η επόμενη επιλογή μας από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Λέστερ – Νότιγχαμ. Καίγονται και οι δύο ομάδες, και δεν το έχουν με την άμυνα τους μέχρι τώρα, όπως έχουν δείξει. Περιμένω γκολ στον αγώνα και αντί του αμφίσκορου θα προτιμήσω το over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Καλή τύχη και καλά να περάσετε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στοίχημα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ