Αυτά τα σημεία ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς αγώνες.

Καλός τα παιδιά που γουστάρουν στοίχημα…

Η δυάδα της Παρασκευής μας πλήρωσε όμορφα. Πέρασε στον αγώνα Μπάγερν – Λεβερκούζεν (4-0) το εύρος τερμάτων 2-4 γκολ, και στον αγώνα Αθλέτικο Μπιλμπάο – Αλμερία (4-0), το συνδυαστικό 1 & Under 4,5 σε απόδοση 1,65.

Γράφει ο Aramis

Χαθήκαμε το Σάββατο, αλλά το στοίχημα θέλει και όρεξη, και χθες ήμουν στα πολύ κάτω  μου.

Πάμε παρακάτω, και την Κυριακή συνεχίζεται η αγωνιστική δράση με επιστροφή στην κανονικότητα. Με τα πρωταθλήματα που ξεκινούν ξανά μέχρι την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου.

Αυτά τα σημεία ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς αγώνες.

Στον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος έχουμε ντεμπούτο Μίτσελ, και το ζητούμενο είναι αν μπορεί να αλλάξει τις ανορθογραφίες, που είναι πολλες, και αν πρόλαβε να βάλει την δική του πινελιά. Ναι μεν γουστάρει επίθεση, και ο Ατρόμητος έδειξε να το έχει με το γκολ, και όλοι ποντάρουν στο αμφίσκορο σήμερα. Εμείς εδώ όχι. Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί και νομίζω ότι θα κοιτάξει την άμυνα του σήμερα, αλλά και ο Ατρόμητος δεν θα πάει με γιούρια…Με το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 σε απόδοση 1,80.

Επόμενη επιλογή από το πρωτάθλημα Ιταλίας και τον αγώνα Γιουβέντους – Μπολόνια. Ωρα να επιστρέψει στις νίκες η γηπεδούχος και η μέτρια φιλοξενούμενη δεν βλέπω πως θα της κόψει τον δρόμο προς την νίκη. Με το συνδυαστικό 1 & Under 4,5 σε απόδοση 1,82.

Καλή τύχη και καλά να περάσετε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στοίχημα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ