Φώτης Σεργουλόπουλος – Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που την έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό, παρά τις… τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς τ απήγε πολύ καλά και ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και […]

Φώτης Σεργουλόπουλος – Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που την έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό, παρά τις… τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς τ απήγε πολύ καλά και ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και ειδικά οι νέοι πρωταγωνιστές ανυπομονούν να μπουν στην σειρά.

Αναμένουμε το τυπικό ΟΚ για να σας ανακοινώσουμε για ένα ακόμα πρωταγωνιστή που θα μπει στην σειρά και θα κάνει άνω κάτω το χωριό, αλλά μαζί του θα μπει και ο πολύ γνωστός στα τηλεθεατόπουλα Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο ρόλος του αφορά έναν άντρα με περίεργο και σκοτεινό παρελθόν, που για πολύ καιρό θα το κρύψει πολύ καλά. Αλλά όταν βγει στην επιφάνεια θα επηρεάσει όλο το χωριό. Στον ρόλο της γυναίκας του θα δούμε την Βαλέρια Κουρούπη που την βλέπαμε στην σειρά του ΑΝΤ; “Παρουσιάστε”.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ sports365.gr (2)

Να σημειωθεί ότι λίγο καιρό πριν ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε απορρίψει πρόταση του STAR για πρωινή εκπομπή. 

Σύντομα τα ξαναλέμε με τα επόμενα νέα από τον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ