Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που την έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό. Παρά τις… τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς τα πήγε πολύ καλά και ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και όλοι οι πρωταγωνιστές […]

Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που την έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό. Παρά τις… τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς τα πήγε πολύ καλά και ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και όλοι οι πρωταγωνιστές παλαιοί και νέοι ανυπομονούν να μπουν στην σειρά.

Όσα Θα Δούμε Στον Δεύτερο Κύκλο Της Σειράς

Αλλαγές προσώπων αλλά και ιστοριών θα δούμε στον Πλάτανο την επόμενη σεζόν από το κανάλι της ΕΡΤ.  Θα δούμε το πρώτο επεισόδιο τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» άφησε ερωτηματικά στους φίλους της σειράς.  Αλλά θα σας καλύψει με το παρακάτω κείμενο του εβδομαδιαίου περιοδικού TiVi Σίριαλ. Η φυγή της Κικής, στο πλευρό του παπα-Αντρέα, στα Μετέωρα, σίγουρα ξεχωρίζει.

Επιστρέφει μόνη

Η αγαπημένη ηρωίδα θα επιστρέψει αλλά, προς απογοήτευση όλων, μόνη. Η σχέση της με τον Παπά δεν θα έχει καλό τέλος. Όμως αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο στη θετική της διάθεση και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τους Πλατανιώτες γύρω της.

Πιο ώριμη από ποτέ, θα βάλει σε νέες βάσεις τη ζωή της και θα διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της. Και μια που το έφερε η κουβέντα, η Χρύσα θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Τζώρτζη, παρά τη συνεχή διεκδίκηση του Κανέλλου. Οι δυο τους θα συνεχίσουν να είναι ενωμένοι και ερωτευμένοι και όπως θα φανεί, κανείς δεν θα είναι σε θέση να χαλάσει τη σχέση τους.

Σε αντίθεση με τη σχέση των Παναγή και Κατερίνας που θα κλονιστεί για μια ακόμη φορά. Ομως σε αυτή την περίπτωση δεν θα φταίνε η Κατερίνα και οι πρώην σχέσεις της που συνηθίζουν να ξεπροβάλλουν με κάθε ευκαιρία. Αλλά μια πρώην του Παναγή που θα κάνει την εμφάνισή της ξαφνικά στο χωριό, ταράζοντας την ήδη ταλαιπωρημένη σχέση τους.

ΟΙ ΝΕΟΙ… ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΕΣ

Το χωριό στη βάση του θα μείνει το ίδιο, αν εξαιρέσει κανείς τη φυγή του παπά στα Μετέωρα και της Βαρβάρας στο Hollywood με τον καλό της.  Όμως όταν σε αυτό καταφτάσει μια νέα οικογένεια από την Αθήνα, όλα θα μπουν σε μια άλλη τροχιά. Βλέπετε, σε βάθος χρόνου θα φανεί πως οι προθέσεις της οικογένειας αυτής δεν αφορούσαν ούτε στον επαναπατρισμό, ούτε στην επαφή με τη φύση.

Ο λόγος που μετακομίζουν στον Πλάτανο είναι βαθύτερος και όταν γίνει γνωστός θα αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ των ηρώων. Πριν όμως συμβεί αυτό και οι βλέψεις της οικογένειας βγουν στην επιφάνεια, η κόρη τους. Μια όμορφη 19χρονη Κοπέλα, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα του Χωριού πάνω της. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Η παρουσία της δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ποια νέα πρόσωπα έκπληξη μπαίνουν στην σειρά;

Οι άντρες του χωριού θα γοητευτούν από τη ομορφιά και τους τρόπους της, ενώ οι γυναίκες θα αρχίσουν να τη ζηλεύουν. Εκείνη θα εκμεταλλευτεί την ομορφιά της, μέχρι οι γονείς της να καταφέρουν τον στόχο τους και φυσικά θα έρθει κοντά με τους νέους της… συντοπίτες. Απέναντί της θα βρει τα άλλα κορίτσια του χωριού…

Ο ΝΕΟΣ… ΠΑΠΑΣ

Ο παπα-Αντρέας φεύγει από τον Πλάτανο καθώς η αρχιεπισκοπή τον στέλνει στα Μετέωρα, όμως το χωριό δεν μπορεί να μείνει χωρίς κληρικό. Λίγες μέρες αργότερα θα καταφτάσει ένα νέο πρόσωπο που θα ασκεί τα καθήκοντα του παπα-Αντρέα, με τη διαφορά πως δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του. Θα είναι πολύ αυστηρός προς όλους τους Πλατανιώτες και οτιδήποτε πεφτει στην αντίληψή του θα τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο. Αντε να δούμε μετά από αυτό πώς θα δράσουν Οι κάτοικοι κατά τις… παράνομες ενασχολήσεις τους.

ΦΙΛΙΩ & ΗΛΙΑΣ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

Ο Ηλίας είναι ερωτευμένος μαζί της από τότε που εκείνη ήταν μαζί με τον Παρασκευά και δεν δίσταζε να της το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως τώρα που το πεδίο είναι ελεύθερο, οι δυο τους θα έρθουν κοντά. Θα τους δούμε μέσα τον δεύτερο κύκλο ως ζευγάρι και επίσημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι