«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή. To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι και πάλι εδώ! Ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λιανός άνοιξαν το «σπίτι» τους […]

«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή.

To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν

Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι και πάλι εδώ!

Ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λιανός άνοιξαν το «σπίτι» τους μαζί με τον νέο Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μεγάλες μάχες πολλα κόλπα, ποιήματα, κλάματα, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς από τους κριτές, σε κάθε εμφάνιση. Είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του σόου.

Τα ταλέντα; Ναι είναι και ταλέντα, αλλά μετά…

Μεγαλύτερο ταλέντο από τον Μπυζουράκη υπάρχει;

Μπαααα..

Σήμερα που κατά την διάρκεια του LIVE ο Π. Μουζουράκης έκανε την κριτική του στην  Έλενα Στάθη.

Αλλά ουσιαστικά της έκανε δωρεάν μάθημα, μαθηματικών, γεωγραφίας και φιλολογίας. Και πόσα ακόμα ξέρει, αλλά δεν του βγήκε σήμερα. Σε κάποιο επόμενο ταλέντο, θα μιλήσει για φυσική, αστρονομία, και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.

Είπαμε Μουζουράκης είναι αυτός. Τα πάντα όλα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ