«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή. To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι και πάλι εδώ! Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Με coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο […]

«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή.

To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν

Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι και πάλι εδώ!

Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Με coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». 

Ακόμα τέσσερις σημαντικοί καλλιτέχνες μπήκαν στο The Voice και συνεργάζονται με τους coaches και τους υποστηρίξουν στο δύσκολο έργο τους.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας μαζί και πάλι στην σκηνή του The Voice. Απολαυστική “επανένωση” με τους δύο τραγουδιστές να δίνουν το «παρών» στο 5ο knockout του σόου.

Ο ένας είναι ο… πολυνίκης του θεσμού, με τρεις συνεχόμενες φορές να έχει καταλήξει το βραβείο στα χέρια του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, μπορεί να μην είναι πλέον στη βασική τετράδα των coaches. Ωστόσο αποτελεί βασικό γρανάζι στη μηχανή του Πάνου Μουζουράκη, στην προσπάθειά του να πάρει την πρώτη του νίκη στο σόου.

Οι δυο τους ενώθηκαν ξανά στη σκηνή του Voice και χάρισαν σπουδαίο θέαμα, τόσο με τις ερμηνείες τους, όσο και με τη χημεία τους, που είναι αξεπέραστη!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ