Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ. Το “The Voice of Greece”, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο είναι και πάλι κοντά μας μέσα από τη […]

Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως στον ΣΚΑΪ! Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Το “The Voice of Greece”, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο είναι και πάλι κοντά μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με κριτές τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, , το “The Voice of Greece”, αναζητά την επόμενη μεγάλη φωνή που θα μας κατακτήσει!

Οι τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές

Οκτώ καλλιτέχνες θα βρεθούν στον τελικό του The Voice!

Μετά από αρκετές εβδομάδες ξεχωριστών ερμηνειών, περνώντας κι από τις δοκιμασίες των Cross Battles αλλά και των Battles, οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που θα διεκδικήσουν τη νίκη στο The Voice και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο είναι οι εξής:

Team Σάκης Ρουβάς

Ειρήνη Περικλέους

Κατερίνα Μπαταλογιάννη

Team Έλενα Παπαρίζου

Αλεξάνδρα Σιετή

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

Team Πάνος Μουζουράκης

Νίκος Νταλάκας

Λία Μίχου

Team Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Αθηνά Βέρμη

O Μεγάλος Τελικός του The Voice θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή στις 12 Φεβρουαρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ