Η δεύτερη σεζόν, ενώ είχε τόσο δυνατό καστ, τόσο καλή πλοκή, φάνηκε προχειροδουλειά, εξαιτίας του λάθους χειρισμού.

Ήλιος Spoiler: Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος, πριν λίγες ημέρες αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, με ένα τρόπο που σίγουρα δεν της άξιζε.

Ο Ήλιος έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας γλυκόπικρα συναισθήματα στους τηλεθεατές. Από το δημοσίευμα του Youfly.com.

Οι πιστοί fans της σειράς παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο με αγωνία. Άλλοι, ίσως να συντονίστηκαν για λίγα λεπτά, περιμένοντας να δουν αυτό το “κάτι” που τους έκανε να αγαπήσουν αυτή τη σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Άλλοι δεν αντιλήφθηκαν ότι ήρθε το τέλος της.

Δυστυχώς ο Ήλιος δεν έλαμψε, όπως περιμέναμε.. Η δεύτερη σεζόν, δυστυχώς, μας προβλημάτισε αρκετά. Η δυνατή αυτή πλοκή κάπου έχασε την “μαγεία” της, αφήνοντας αρκετούς απογοητευμένους.

Ποιοι είναι οι λόγοι που έκαναν τη σειρά “Ήλιος” να μη δύσει, όπως θα έπρεπε, στον ANT1; Μήπως αυτό το πρόωρο τέλος ήταν αρκετό, για να μας δώσει τις απαντήσεις που αναζητούμε τόσο καιρό;

Πράγματι, ο κακός χειρισμός του καναλιού εκνεύρισε αρκετά το τηλεοπτικό κοινό. Και μόνο οι συνεχόμενες αλλαγές στην ώρα, ήταν αρκετές για να ξεχάσουμε τί ώρα προβάλλεται τελικά η αγαπημένη μας σειρά. Άλλοι άνοιγαν την τηλεόραση στις 20:00, άλλοι στις 16:00, άλλοι στις 21:00…

Για κάποιο λόγο, αυτό το μικρό “διαμάντι” της προηγούμενης σεζόν, άρχισε να αποτελεί “βάρος” στο κανάλι. Σε όλους μας πέρασε η σκέψη πως ο ANT1 πάλευε διακαώς να βρει λίγο χρόνο και χώρο στο πρόγραμμα, για να “ξεπετάξει” τα επεισόδια.

Τα νούμερα έπεσαν πολύ… Είδαμε αριθμούς στους δείκτες της τηλεθέασης, που μας έκαναν να αναφωνήσουμε: “Δε μπορεί!”. Όμως, έτσι είναι…Όταν χάνει το ίδιο το κανάλι την μπάλα, πως να μη τη χάσουν οι τηλεθεατές; Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε την Τρίτη 19 Απριλίου (ούτε καν στο τέλος της σεζόν) και λίγοι το πήραν χαμπάρι.

Τα «τσουχτερά» αντίο

Ο αγαπημένος μας Ήλιος έφτασε στο τέλος του με ηχηρές απουσίες. Μετά τον Αντίνοο Αλμπάνη, σειρά είχε ο Γιώργος Καραμίχος. Γενικά, πολύ θανατικό, από πρωταγωνιστές που το κοινό είχε ταυτιστεί από την αρχή και παρακολουθούσε τη σειρά μόνο για αυτούς.

Η Λήδα και η Αλίκη έμειναν αγκαλιασμένες, κοιτάζοντας τον Ήλιο, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο (αφού πέρασαν τα “σώσε”). Το τέλος της σειράς ήταν σα να γράφτηκε βιαστικά, σα να έσβησαν όλα τα δεινά με ένα κλικ. Μία αναγκαστική αισιοδοξία από το πουθενά, για μια σειρά με τόσο σασπένς, πόνο, αγωνία, θάνατο…

Η δεύτερη σεζόν, ενώ είχε τόσο δυνατό καστ, τόσο καλή πλοκή, φάνηκε προχειροδουλειά, εξαιτίας του λάθους χειρισμού.

Όπως όλα δείχνουν και -σύμφωνα με την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται- ο ANT1 βρίσκεται σε επικοινωνία με την εξαίρετη σεναριογράφο Μαρία Γεωργιάδου, για μια νέα αστυνομική σειρά. Ας ελπίσουμε πως αυτή θα ανθίσει -από την αρχή, ως το τέλος-, όπως της αξίζει.

Όπως και να’ χει, ο ANT1 συνεχίζει να “αγωνίζεται” στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με αξιοζήλευτες ιστορίες. Μακάρι η νέα σεζόν στο κανάλι να κάνει την μυθοπλασία “ξεχωριστή” και όχι “ξεχασμένη από τον χάρτη”.

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πέτρο Λαγούτη. Συντελεστές: Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου. Σκηνοθετική Επιμέλεια: Βίκυ Μανώλη. Σκηναθεσία: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Κουρπαδάκης, Γιάννης Λέπουρας. Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα. Ενδυματολόγος: Νικόλ Παναγιώτου. Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ήλιος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα