Τα «έψαλλε» για τα καλά ο Εμμανουήλ.

Χθες βράδυ παρακολουθήσαμε τον τελικό του Survivor το οποίο έλαβε χώρα στο άλσος Βεΐκου. Η «μάχη» ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα έβγαλε νικητή τον δεύτερο! Ο κόσμος που βρισκόταν στο χώρο έτρεξε να πανηγυρίσει με τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού επιβίωσης.

Κάτι ανάλογο θέλησε να κάνει και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που βρισκόταν στις κερκίδες. Την ώρα που κατευθυνόταν προς το πλατό, ο Εμμανουήλ τον έσπρωξε η Μαρία Αντωνά. Η σύζυγος του Άρη Σοϊλέδη ήταν φανερά ενοχλημένη που ο αγαπημένος της δεν πήρε το τρόπαιο και τα 100.000 ευρώ.

«Πονάει;» ρώτησε ο Εμμανουήλ την Αντωνά που τον έσπρωξε με αρκετή δόση ειρωνείας. «Η Μαρία Αντωνά με “έκραζε” επανειλημμένα στην εκπομπή που συμμετέχει και μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για εμένα παρ’ όλο που εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να είναι το κλίμα ανάμεσά μας καλό μετά από όσα είχαν γίνει και είχα πει για τη Σοφιάννα και τον Άρη μέσα στο παιχνίδι (σ.σ. είχε αφήσει υπονοούμενα ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους όσο καιρό ζούσαν όλοι μαζί στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο) αλλά τελικά τα ανακαλώ όλα. Η κοπέλα είναι θρασύτατη, αναιδής, κακιά και έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι ο σύντροφός της δεν πήρε το έπαθλο», είπε μετά σε δηλώσεις του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ