Ακούγεται... τρελό, αλλά δεν αποκλείεται να είναι αληθινό. Ένας συνδυασμός συγκυριών, που αφορούν από τον Ολυμπιακό έως τον... Ατζούν, τον Κατσούλη, τον Σοϊλέδη και τη Χαλ Σίτι ίσως φέρουν τον διεθνή γκολκίπερ στο εφετινό ριάλιτι!

Πασχαλάκης: Ή στο “Θρύλο” ή… θρύλος στο Survivor! Ο χρόνος περνάει και ένα από τα πιο hot μεταγραφικά σενάρια του εφετινού καλοκαιριού ακόμη μένει… σενάριο. Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενεργός διεθνής και μόλις στα 33 του (τα έκλεισε στις 28 Ιουλίου), δηλαδή σε μια χαρά ηλικία για τη θέση, είναι ακόμη χωρίς ομάδα. Το όνομά του “έπαιξε” πολύ δυνατά για Αραβία μεριά, όμως, ο Πασχαλάκης δεν είδε με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική. Κάποια ρεπορτάζ τον ήθελαν κοντά στη Μαρσέιγ, που της “γυάλισε” στο περσινό παιχνίδι με τον “Δικέφαλο” για την Conference League.

Survivor All Star – Διαρροή: Spoiler – Ποιοι παίχτες έχουν υπογράψει, και οι τρεις εκκρεμότητες!


Ούτε αυτό, ωστόσο, έδειξε να έχει βάση. Ο περισσότερος καιρός πέρασε με τα μίντια να ασχολούνται πιο πολύ με τη σχέση του Αλέξανδρου με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, παρά με το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Λαμπερό είναι, άλλωστε, το ζευγάρι και λογικό είναι να απασχολεί τις σχετικές στήλες…

Ο Ανιγκό και το σενάριο περί Survivor για τον παίκτη

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πάντως, το θέμα “νέα ομάδα του Πασχαλάκη”, άρχισε, εν τέλει, να αφορά μόνο τον Ολυμπιακό. Ο Τόμας Βάτσλικ είναι λίγο… νευρικός εφέτος -κάτι ξέρει και η μύτη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Και ο Πασχαλάκης έμοιαζε να είναι μια εξαιρετική λύση και για να έχει ανταγωνισμό ο Πολωνός και γενικότερα. Τις τελευταίες ημέρες, το θέμα έμοιαζε να “κλείνει” από λεπτό σε λεπτό. Αλλά η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Ζοζέ Ανιγκό, άλλαξε την κατάσταση. Οι πληροφορίες από το λιμάνι λένε πια ότι οι πρωταθλητές αναζητούν άλλη λύση.

Και, ίσως κάπως έτσι, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σενάριο ότι ο Πασχαλάκης θα είναι το πρόσωπο-κράχτης του All Star Survivor! Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι γνωστό ότι είναι δαιμόνιος και πιάνει εύκολα τις τάσεις του κοινού. Και το πείραμα “ποδοσφαιριστές στο Survivor” έχει δείξει απόλυτα επιτυχημένο και με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, με τον Άρη Σοϊλέδη. Φυσικά, ούτε το χρηματικό είναι θέμα –ο Ατζούν μπορεί άνετα να προσφέρει στον Πασχαλάκη όσα περίπου θα έπαιρνε και από τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει αξεπέραστο εμπόδιο στην υπόθεση…

Το ζήτημα, τέλος “All Star”, δηλαδή μόνον παίκτες που έχουν ήδη υπάρξει στο ριάλιτι, είναι το μικρότερο εμπόδιο. Ατζούν είναι αυτός. Είπα, ξείπα, χ…αιρετίζω την παρόλα μου. Η παρουσία του Πασχαλάκη θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στο εφετινό Survivor και ο Τούρκος παραγωγός αυτό και μόνον έχει ως ζητούμενο και όχι την… προκήρυξη του “πρωταθλήματος”.

Το σενάριο είναι τραβηγμένο, είναι η αλήθεια. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι εδώ και λίγο καιρό, ο Ατζούν είναι και ιδιοκτήτης της Χαλ Σίτι, όπου παίζει πια και ο Δημήτρης Πέλκας. Και μάλιστα, έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους οπαδούς της.

Μια συμμετοχή στο Survivor, λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο και ότι θα σημάνει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Αλέξανδρου. Και στα 34, δεν θα τον έχουν πάρει τα χρόνια. Είτε κάποια ελληνική ομάδα είτε, στην τελική, η Χαλ του Ατζούν θα έχει θέση γι’ αυτόν κάτω απ’ τα δοκάρια της… Λέτε, λοιπόν, να το δούμε κι αυτό; Τίποτε δεν είναι απίθανο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι