Σασμός

Σασμός Spoiler: Μία κόντρα, με άσχημες συνέπειες – Ποιοι εμπλέκονται;

Σασμός Spoiler: Μία κόντρα, με άσχημες συνέπειες – Ποιοι εμπλέκονται; | sports365.gr

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.  Σημαντικά Spoiler ◊ Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, και χαλάει τον γάμο! […]

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 
Σημαντικά Spoiler

 Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, και χαλάει τον γάμο!

◊ Θα πέσουν τα τσιμέντα! Στην σειρά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

◊ Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην πιο μεγάλη της αποκάλυψη!

 Το κρυφό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που οδηγεί σε χωρισμό και… εκδίκηση!

◊ Επίθεση δολοφονίας εναντίον του Αστέρη! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

◊ Καταστροφικές οι επιλογές της Στέλλας!

Παύλος και Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις.

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Πόλεμος μεταξύ Ευθύμη και Αντώνη

Ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει στην Κρήτη. Ο Ευθύμης επιστρέφει στο νησί και έρχονται τα πάνω κάτω. Πρώτος από όλους που δεν θα δει με καλό μάτι την επιστροφή του Ευθύμη είναι ο Αντώνης. Γίνεται έξαλλος όταν βλέπει πως είναι ελεύθερος ένας απατεώνας που μπήκε στη φυλακή!

Μία συνεργασία ξεκινά. Ο Ευθύμης θα δεχθεί την πρόταση του Παύλου Βρουλάκη να συνεργαστούν με απώτερο σκοπό να καταστρέψει τους Σταματάκηδες. Ο Παύλος εξάλλου είναι ο άνθρωπος που του έχει συμπαρασταθεί αρκετά και οι δυο τους θα βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο που έχουν κατά νου.

Παράλληλα με το σχέδιο που βάζει μπρος με τον Παύλο, ο Ευθύμης θα ανοίξει ένα μαγαζί και μπλέκεται έτσι με τον κόσμο της νύχτας. Η κίνησή του αυτή και η δραστηριοποίησή του με παράνομα όπλα και ουσίες θα βάλει σε κίνδυνο τους κατοίκους της πόλης.

Ο Αντώνης που είναι έξαλλος θα δούμε ότι αναλαμβάνει δράση στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Ξεκινά να παρακολουθεί τον Ευθύμη και σιγά σιγά έρχεται κοντά με τον νέο αστυνόμο, Λευτέρη. Με αυτά και με αυτά ο Ευθύμης καταλαβαίνει πως δέχεται επίθεση από δύο μέτωπα. Για ένα πράγμα είναι σίγουρος. Πως ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι δίπλα του και θα τον προστατεύσει με κάθε κόστος!

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ