Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Η γιαγιά Ειρήνη αποτρελαίνεται και…

◊ Ο Παύλος δίνει την εντολή, αλλά ποιος γίνεται φονιάς;

◊ Οι δυο χωρισμοί που αλλάζουν την σειρά! Μεγάλες οι εξελίξεις!

◊ Όλα ανατρέπονται! Η Βασιλική είναι έγκυος!

Η ψυχολόγος Σοφία αγωνιά για πολλά στο νέο κύκλο του «Σασμού», καθώς η κόρη της Στέλλα εμπλέκεται όλο και περισσότερο με τους Σταματάκηδες, ενώ πρέπει να στηρίξει και την αδελφική φίλη της, Αιμιλία.

Αυξάνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σειρά;

«Θα αυξηθούν κι άλλο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Έχουμε νέους χαρακτήρες, που έρχονται να ανανεώσουν και να μπλεχτούν, με ενδιαφέροντα τρόπο, με τους παλιούς ήρωες. Έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμη.

Προς το παρόν, έχουμε τη σχέση μου με τον Τάσο, την πολυαγαπημένη μου φίλη Αιμιλία, την εισαγγελέα από το παρελθόν, και θέλουμε να δούμε αν ο Παύλος και η Αιμιλία “μπερδεύονται” με εμάς. Πόσο είμαστε παρεμβατικοί ή όχι. Πόσο ανήσυχοι είμαστε με αυτά που συμβαίνουν στην Αιμιλία. Αλλά και με τις επιλογές της Στέλλας»

Ανησυχείτε για την εμπλοκή της Στέλλας με τους Σταματάκηδες;

«Εγώ τη Στέλλα μου τη λατρεύω. Είναι ένας θετικός χαρακτήρας στη σειρά. Μια έξτρα αδυναμία την έχει στον Αστέρη. Όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί. Όμως, αυτή η αδυναμία που έχει γύρω από τον Αστέρη και τους Σταματάκηδες, μου δημιουργεί τρομερή ανησυχία. Φοβάμαι τις συνέπειες αυτής της εμπλοκής της. Δεν θέλω το παιδί μου να πληγωθεί ξανά. Συν το γεγονός ότι έχει γίνει η προσωπική δικηγόρος των Σταματάκηδων. Μια οικογένεια που βρίσκεται διαρκώς σε μπελάδες».

Νεκραναστήθηκε και ο Παύλος Βρουλάκης…

«Σπουδαίος ηθοποιός και εξαιρετικός άνθρωπος ο Στέλιος Μάινας. Είχα την τύχη να δουλέψω στο θέατρο, είναι καταπληκτικός. Διδάσκουμε μαζί στη δραματική σχολή. Είναι και πολύ καλός ζωγράφος. Ζωγραφίζει με μολύβι και κάρβουνο», λέει η ηθοποιός στον Τηλεθεατή.

Μια σκηνή αναμένεται να κόψει την ανάσα

Οι ανατροπές, οι εξελίξεις αλλά και οι συγκινήσεις δεν σταματούν ποτέ στην δραματική σειρά Σασμός. Για ακόμα μια φορά η Βασιλική στέκεται βράχος δίπλα στον Αστέρη. Μια σκηνή ανάμεσα τους αναμένεται να κόψει την ανάσα και να αποδείξει και πάλι πως η αγάπη κρύβει ένα αγκάθι μέσα τους που όμως δεν σταματά να ανθίζει…

O Αστέρης και η Βασιλική θα ανοίξουν τις καρδιές τους

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, στα επόμενα επεισόδια, θα ζήσουν πολλές εντάσεις μεταξύ τους. Η αγάπη του για εκείνη είναι απέραντη. Οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Εκείνη δείχνει το μίσος της σε κάθε συνάντηση τους με αποτέλεσμα ο Αστέρης να “λιώνει” μέσα του.

Η Βασιλική βλέπει μέρα με την μέρα τον Αστέρη να χειροτερεύει και πονάει μαζί του…Οι δύο ήρωες θα ανοίξουν τις καρδιές τους μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Μετά την επέμβαση, οι δυνάμεις του Αστέρη τον εγκαταλείπουν, η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο. Μεταφέρεται στο νοσοκομειο σε άσχημη κατάσταση και οι γιατροί ζητούν απο την Βασιλική να παραμείνει μαζί του μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η Βασιλική τρομαγμένη σπεύσει στο νοσοκομείο και εκεί θα μάθει για την μεταμόσχευση νεφρού. Ο Αστέρης έσωσε την γυναίκα που αγαπά, όσο τίποτα άλλο, δίνοντας της το νεφρό του. Μπορεί να ήταν εκείνος η αιτία που ο αδερφός της, Πετρής, έχασε την ζωή του, όμως της χάρισε την δική της…

Έτσι λοιπόν, ο Αστέρης και η Βασιλική θα ανοίξουν τις καρδιές τους και θα μιλήσουν για τους έρωτες τους που τους καίει τα σωθικά. Εκείνος, μάλιστα θα της τονίσει πως είναι πάρα πολύ τυχερή που έχει τον Μαθιό πλάι της και πως ανάμεσα τους υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη…

Επεισόδια μέχρι Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

 Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα.
Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει…

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει.

Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων… Την ίδια ώρα, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Καλλιόπη στο γραφείο της Εισαγγελίας.

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παυλή απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη.
Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παυλή. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παυλής ορκίζεται εκδίκηση, ενώ έξω από το νεκροταφείο τον περιμένει ο πραγματικός αντίπαλός του.

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.
Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ