Σασμός – Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.  Σημαντικά Spoiler ◊ Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, […]

Σασμός – Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, και χαλάει τον γάμο!

◊ Θα πέσουν τα τσιμέντα! Στην σειρά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

◊ Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην πιο μεγάλη της αποκάλυψη!

 Το κρυφό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που οδηγεί σε χωρισμό και… εκδίκηση!

◊ Επίθεση δολοφονίας εναντίον του Αστέρη! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

◊ Καταστροφικές οι επιλογές της Στέλλας

Σασμός: «Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου»

Φαίνεται πως η σχέση της Μαρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης περνάει δύσκολες στιγμές, όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε 21/2 στη σειρά «Σασμός». Η Μαρίνας από την πλευρά της ζητάει να αφήσουν πίσω τα προηγούμενα και να στραφούν προς το μέλλον.

Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός…

Όταν η γιαγιά Ειρήνη ρωτάει που βρίσκεται ο Αντώνης, η Μαρίνα της λέει ότι είναι στον Μαθιό και στη συνέχεια της εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή της για την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους, τονίζοντας της ότι όλα αυτά τα χρόνια την είχε σαν μάνα, αλλά τώρα αντιλαμβάνεται ότι η ευτυχία του παιδιού της έχει προτεραιότητα.

Σε αυτό, η γιαγιά Ειρήνη αντιδρά με λύπη και ανησυχία και αναρωτιέται αν η ευτυχία της Αργυρώς αρκεί για να αντισταθμίσει τις συνέπειες των προηγούμενων γεγονότων.

Συμβουλεύει την Μαρίνα να μην ξεχνά τόσο εύκολα το παρελθόν, αλλά εκείνη της απαντά: «Αφήνεις ακόμα το παρελθόν να σε ορίζει… θα μείνεις πίσω, γιατί εμείς θα προχωρήσουμε με ή χωρίς εσένα. Σκέψου τι θέλεις…»

«Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου»

Ο Παύλος είναι έτοιμος να αποκαλύψει στην Εύα την πραγματικότητα σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της, Ευθύμη Φαρμάκη.

Η Εύα αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη, όμως πριν επιβιβαστεί στο σκάφος που θα την μεταφέρει στην Κροατία, δίνει εντολή να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας και να βάλουν βόμβα στο αγροτικό του Μαθιού. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος και ο Γιακωβάκης διαπιστώνουν ότι η Εύα είναι η αδελφή του Ευθύμη, και ο αστυνόμος δίνει εντολή για τη σύλληψή της.

Ο Παύλος, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη, αποφασίζει να δοθεί στη δικαιοσύνη η αδελφή του καλύτερου φίλου του και καθώς γνωρίζουν ακριβώς τις κινήσεις της, πριν φύγει από το νησί, δίνουν πληροφορίες στην αστυνομία, που την αναζητά . Έτσι, η Εύα συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή.

Κάποια στιγμή μετά, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Παύλος την επισκέπτεται και της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια: «Πράγμα δεν σου χρωστώ. Εσύ χρωστάς σε μένα που τόσο καιρό κρατώ το μυστικό σου με κίνδυνο των δικών μου ανθρώπων. Και δεν χρωστώ ούτε στον αδελφό σου, γιατί εγώ πραγματοποίησα την τελευταία του επιθυμία. Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου. Τον βοήθησα να πεθάνει. Μου έδωσε να κρατήσω ένα μαχαίρι και έπεσε με φόρα πάνω του. Ζήσε τώρα για το υπόλοιπο της ζωής σου με τη σκέψη ότι σκότωσες έναν αθώο άνθρωπο», της λέει κι εκείνη ξεσπά σε κλάματα και τον κατηγορεί για τον θάνατο του αδερφού της.

«Ακόμα και τώρα η καρδιά σου είναι γεμάτη μίσος. Δεν έχεις σχέση με τον αδελφό σου εσύ. Φεύγω και δεν θέλω να σε δω ξανά στη ζωή μου. Δεν υπάρχει κανένας για εσένα πλέον», της απαντά και φεύγει…






Βασιλική Καστρινακη-Σταματακη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου.
Νικηφόρος Σταματάκης (Γιώργος Αμουτζάς): Ο Νικηφόρος είναι 18 ετών και γιος του Στεφανή και της Βασιλική.
Ανθούλα Σταματάκη (Νατάσα Φαίη Κοσμίδου): Η Ανθούλα ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταματάκη.

Οικογένεια Βρουλάκη

Μάρκος Βρουλάκης (Πάνος Γκόγκος): Ο Μάρκος ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας και πατέρας του Πέτρου και της Αργυρώς. Δολοφονείται από τον Βασίλη Σταματάκη έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.
Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα): Η Μαρίνα είναι η σύζυγος του Μάρκου που μετά τον θάνατο του καλείται να τα βγάλει πέρα με τα δύο της παιδιά.
Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη): Η Αργυρώ είναι η κόρη της οικογένειας Βρουλάκη η οποία είδε τον πατέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Εν αγνοία της θα συνάψει δεσμό με το γιό του δολοφόνου του πατέρα της, Αστέριο Σταματάκη.
Πέτρος Βρουλάκης (Κώστας Νικούλι): Ο Πέτρος είναι γιος της Μαρίνας και του Μάρκου. Αργότερα δολοφονείται.
Ειρήνη Βρουλάκη (Όλγα Δαμάνη): Η Ειρήνη είναι μητέρα του Μάρκου και πεθερά της Μαρίνας.

Οικογένεια Αγγελάκη

Θοδώρα Αγγελάκη (Δανάη Παππά): Η Θοδώρα είναι η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη.
Παντελής Αγγελάκης (Στάθης Μαντζώρος): Ο Παντελής είναι ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.
Άννα Αγγελάκη (Αλίνα Κοτσοβούλου): Η Άννα είναι σύζυγος του Παντελή.
Μανώλης Αγγελάκης (Στρατής Χατζησταματίου): Ο Μανώλης είναι ο γιος της οικογένειας Αγγελάκη και κολλητός φίλος του Νικηφόρου.

Οικογένεια Καμαριωτάκη

Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά): Η Στέλλα είναι δικηγόρος και αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη.
Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός): Ο Τάσος είναι ο πατέρας της Στέλλας.
Σοφία Αντωνακάκη (Νεκταρία Γιαννουδάκη): Η Σοφία είναι η μητέρα της Στέλλας, σύζυγος του Τάσου και ψυχολόγος.

Άλλοι χαρακτήρες

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος): Ο αστυνόμος της περιοχής που διερευνά τους φόνους που έγιναν.
Άγγελος Σωτηρόπουλος ή Βρουλάκης (Θανάσης Πατριαρχέας): Ο νέος αγροτικός γιατρός. Αργότερα μαθαίνει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλακη και της Ανθής Σταματάκη
Παπα-Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης) : Ο ιερέας του χωριού.
Κατερίνα (Πρεσβυτέρα) (Στέλλα Γκίκα): Σύζυγος του Παπά-Μιχάλη και πολυ καλή φίλη της Μαρίνας Βρουλάκη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ