Ο Δημήτρης Λάλος φέτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις, με την ερμηνεία του ως «Μαθιός» στον «Σασμό». Ο Έλληνας ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών. Ο Λάλος θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς του και φέτος έγινε ευρεία γνωστός στο κοινό. Ο Δημήτρης Λάλος είναι γεννημένος στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη […]

Ο Δημήτρης Λάλος φέτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις, με την ερμηνεία του ως «Μαθιός» στον «Σασμό». Ο Έλληνας ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών. Ο Λάλος θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς του και φέτος έγινε ευρεία γνωστός στο κοινό.

Ο Δημήτρης Λάλος είναι γεννημένος στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη στις 31/01/1978. Ο Έλληνας ηθοποιός μεγάλωσε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία. Η καταγωγή του είναι από την Κρανέα Ελλασόνας της Λάρισας και το ζώδιο του είναι Υδροχόος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lalos Dimitris (@lalos.dimitris)

Η πρώτη του επαφή με τη χώρα μας ήταν σε ηλικία 18 ετών. Ο Δημήτρης Λάλος επέστρεψε στην Ελλάδα και σπούδασε μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική λόγω της παράστασης «Suburbia» και πήγε σχετική σχολή με καθηγήτρια την Ελένη Σκότη, η οποία έπαιζε και στην παράσταση. Από το 2017 (10 Μαΐου), ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Έλενα Μαυρίδου, επίσης ηθοποιός, και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lalos Dimitris (@lalos.dimitris)

Ο Δημήτρης Λάλος είναι μέλος μέλος της ελληνικής Ακαδημίας κινηματογράφου και συνιδρυτής του Θεάτρου Επί Κολωνώ στην Αθήνα. Ακόμη έχει ιδρύσει την εταιρία θεάτρου TempusVerum. Εκτός από ηθοποιός εργάζεται ως σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου «TempusVerum-ΕνΑθήναις» θεσπίζοντας το Adapt festival για νέες ομάδες και την «μικρή Ακαδημία».

Το 2012 παρέλαβε το βραβείο «Δημήτρης Χορν» για ερμηνεία του στο θέατρο, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτες Ολιβιέ Πι στο φεστιβάλ Αβινιόν και τον Λουντοβίκ Λαγκάρτ στη Comedie de Reims για το εθνικό θέατρο της Ελλάδος.

Ο Έλληνας ηθοποιός είναι λάτρης της γυμναστικής, ενώ έχει και καλή παρουσία στα social media. Ο Δημήτρης Λάλος πρωταγωνίστησε πέρσι στη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lalos Dimitris (@lalos.dimitris)

Σε δηλώσεις του στο παρελθόν είχε αναφέρει: «Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω κάτι κινηματογραφικό. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο…

Δεν πήγα ποτέ σε σχολή. Από 19 χρονών μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι… Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισα την υποκριτική ήταν ο πρωταθλητισμός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που θα έρθουν να με δουν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ