Ο Λευτέρης αφήνει ψεύτικη διαθήκη! | Μαύρο Ρόδο

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και υπήρξε άκρως ανοιχτός σε αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο του Λευτέρη που παίζει στην δραματική σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο”.  Δήλωσε ατρεύει τον ρόλο του και μάλιστα, μέσα από όσα ανέφερε, έδωσε και ένα πολύ δυνατό spoiler για την σειρά.

Είχε τύχει να διαβάσετε το βιβλίο της Ελέvnς Καπλάνη;

«Οχι, το διάβασα αφού μου έκαναν την πρόταση για τον ρόλο του Λεύτερη».

Ο Λευτέρης είναι ένα αναγνωρίσιμο πρότυπο άντρα!

«Είναι πολύ αναγνωρίσιμος άνθρωπος. Υπάρχει γύρω μας. Τα συναισθήματά του τα φανερώνει μόνο στους πολύ δικούς του ανθρώπους και στον εαυτό του. Είναι χαμηλών τόνων και έχει μέσα του προβλήματα που τον βασανίζουν, άλυτα θέματα. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας θετικός ήρωας. Και ποιος άνθρωπος γύρω μας άλλωστε δεν ταλαιπωρείται από σκέψεις; Τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο στη ζωή».

Θεωρείτε ότι ρίχνει πάνω του το βάρος για τη φυγή της Αννούλας του στο μοναστήρι;

«Νομίζω πώς κάθε γονιός το νιώθει αυτό, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στα παιδιά του θεωρεί πωε ο ίδιοε κάπου έχει κάνει λάθοε ή αν ο ίδιος δεν έχει κάνει λάθος, δεν ήταν εκεί όταν το παιδί τον χρειάστηκε. Autoς είναι και ο μεγαλύτερος φόβος του Λευτέρη, ότι του ξέφυγαν πράγματα».

Βλέπουμε σε επανάληψη τη σκηνή το πώς πέφτει η μητέρα της Άννας θα της ζητήσει κάποια στιγμή συγγνώμη;

«Ο Λευτέρης δεν ξέρει ότι η κόρη του ήταν αυτόπτη$ μάρτυρα$. θεωρεί λοιπόν πως κάτι έχει φανταστεί το παιδί και συνέχεια της λέει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.
Μπορεί όντωε να ήταν φόνος εξ αμελείας της Ισμήνης, αλλά ο Λευτέρης έχει απωθήσει αυτή τη σκέψη από το μυαλό του, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει. Το θεωρεί ένα ατύχημα γιατί η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε πρόθεση».

Θα συνεχίσει να προσπαθεί να την απομακρύνει από τη μοναχική ζωή;

«Φυσικά. Δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την προσπάθεια να γίνει το παιδί του φυσιολογικό, όπως χαρακτηριστικά το αναφέρει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια. Το λέω γνωρίζοντας τη συνέπεια στον χαρακτήρα του ήρωά μου. Eκτός και αν συμβεί κάτι συνταρακτικό, θέλει να σώσει την κόρη του».

Η Πολυξένη όμως βγάζει δόντια στις προθέσεις του…

«Ως μια μάνα που σκέφτεται το δικό της παιδί. Η υστερόβουλη σκέψη της πάντα θα είναι το εμπόδιο στην προσπάθεια του Λευτέρη».

Ωστόσο, η χημεία που έχετε στις σκηνές σας, με τη Θεοφάνιά Παπαθωμά, μας δίνουν την εντύπωση πως παρακολουθούμε ένα ζευγάρι από την κλειδαρότρυπα.

«Αυτό ήταν που με ενδιέφερε και σε αυτόν τον ρόλο. Είδα ότι υπήρχε υποκριτική και σε δεύτερο επίπεδο, όχι μόνο με τα λόγια. Με τα συναισθήματα και τα εκφραστικά μου μέσα. Και αυτοί οι ρόλοι εμένα πάντα με γοήτευαν. Το βιβλίο δίνει καλό πάτημά στους για να αναπτύξουν τοσο τις ιστορίες όσο και τους χαρακτήρες».

Λεγεται πως σύντομα ο Λευτέρης θα κάνει τη διαθήκη του αλλά η Πολυξένη θα εξοργιστεί; Γιατί; Στην ουσία αυτό δεν θέλει εκείνη να πετύχει;

«Εκείνος θα κάνει μια διαθήκη ψεύτικη, προκειμένου να την ηρεμήσει. Και εκείνη θα το μάθει και πάλι θα ξεκινήσει ακόμα μια κόντρα μεταξύ τους».

Πάντως δεν νομίζω πως εκείνη θα φύγει από το πλευρό του!

«Υπάρχει δέσιμο μεταξύ τους. Τον αγαπάει και τον νοιάζεται τον Λευτέρη. Ξέρει ακόμα πως ό,τι κι αν συμβει, εκείνος θα τη στήριξει»

«Μαύρο Ρόδο»

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ