«Μαύρο Ρόδο»: Ο Θέμης τρελαίνεται από τις τύψεις!

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Στο πρώτο επεισόδιο, της νέας χρονιάς, αποκαλύπτεται το πρόσωπο της γυναίκας που δέχτηκετην σφαίρα, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πέτρου.Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Αγγελική! Την ίδια στιγμή, ο γιος και η Ελισάβετ, η οποία τονέσωσε από βέβαιο θάνατο λίγα δευτερόλεπτα πριν, βλέπουν την Αγγελική κάτω αιμόφυρτη καικαλούν για βοήθεια. Η γυναίκα μεταφέρεται μέσα στο νοσοκομείο, ενώ ο Πέτρος, η Αλεξία και ηδόκιμη μοναχή προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Λίγο αργότερα ενημερώνεται ο Θέμης και η Κύρα. Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να πιστέψει τιέχει γίνει, μέχρι τη στιγμή που φτάνουν στο νοσοκομείο.Μόνο που η Αγγελική είναι ήδη νεκρή και η οικογένεια Καστρινού διαλύεται…Ο Θέμης έπειτα απότον φριχτό θάνατο της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία άλλη, τρελαίνεται από τις τύψεις και τιςενοχές.

Είναι σίγουρος πως πίσω από όλα βρίσκεται ο Βίκος, και αποφασισμένος να του δώσει το δικότου μήνυμα για να τον τρομοκρατήσει δεν αργεί να αναλάβει δράση.

Έχοντας χάσει ότι πολυτιμότερο είχε στη ζωή του, το μόνο που αναζητά είναι η εκδίκηση. Θέλει οΒίκος να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Έτσι λοιπόν, αρχίζει να οργανώνει τον τρόπο που θα τονβγάλει από τη μέση. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να διαχειριστεί τον θάνατο τηςμητέρας του, όμως δεν το καταφέρνει.

Ενώ μέσα του θεωρεί τον ίδιο του τον εαυτό υπεύθυνο, στρέφεται εναντίον του πατέρα του,καθώς αν δεν υπήρχε το μίσος του για τον Βίκο δεν θα είχε συμβεί τίποτα απολύτως.Στην ίδια κατάσταση, βρίσκεται και η Αλεξία, όμως προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχήτης και να σταθεί στο πλευρό του Θέμη, καθώς και να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα σε εκείνονκαι τον αδερφό της, μιας και η σχέση τους ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

Από την άλλη, η Κύρα αδυνατεί να διαχειριστεί την απώλεια της κόρης της και ειδικά τον τρόπο μετον οποίο κόπηκε το νήμα της ζωής της. Προσπαθεί να πλησιάσει τον Καστρινό και τα εγγόνιατης, όμως τη δεδομένη στιγμή, κανείς δεν είναι σε φάση να τη δεχτεί.

Κι αυτό γιατί θεωρούν πως η ίδια είναι συνένοχη στο έγκλημα αυτό, καθώς διατηρούσε στενέςεπαφές με τον Βίκο, με μοναδικό στόχο να χωρίσει η κόρη της από τον Θέμη. Ταυτόχρονα, όμως,η Κύρα δεν βρίσκει τρόπο να πλησιάσει τον Βίκο, αφού και η ίδια είναι βέβαιη για την ανάμιξη τουστον θάνατο της Αγγελικής…

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι