Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού. Η Ελισάβετ καλείται να δώσει απαντήσεις στην ηγουμένη και τον μητροπολίτη καθώς η ύπαρξη του Πέτρου στη ζωή της έχει αρχίσει […]

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Η Ελισάβετ καλείται να δώσει απαντήσεις στην ηγουμένη και τον μητροπολίτη καθώς η ύπαρξη του Πέτρου στη ζωή της έχει αρχίσει να “κολάζει” το μοναστήρι. Σύντομα η δοκιμή μοναχή θα πρέπει να διαχειριστεί την αναβολή της χειροτονίας της, ενώ ο Πέτρος θα της δείξει την αγάπη του για ακόμα μια φορά. Ο Θέμης δεν αφήνει από τα μάτια του την γυναίκα του και έρχεται αντιμέτωπος με τον θανάσιμο εχθρό του… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: Άγρια κόντρα για την Αγγελική
Ο Καστρινός συνεχίζει να πιέζει τον γιο του να υπογράψει την άδεια του νέου μαγαζιού, η οποία θα βγει στο όνομα του Πέτρου, και τελικά καταφέρνει να τον πείσει, κάνοντας έξαλλη την Αγγελική, η οποία πλέον είναι σίγουρη πως πρέπει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Από την άλλη, ο Βίκος κανονίζει να βρεθεί για πρώτη φορά με την Αλεξία…Η Ελισάβετ επιστρέφει στη μονή και η ηγουμένη με τον μητροπολίτη της λένε για την κουρά της, όμως η αντίδραση της τους προβληματίζει…

Έτσι λοιπόν, ο μητροπολίτης συνεχίζει να είναι επιφυλακτικός για το αν η Ελισάβετ είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στον Θεό. Στο μεταξύ, ο Πέτρος μαθαίνει για την επιστροφή της στο μοναστήρι και γυρίζει στην Γερακιανή. Ο Σαράντος καταφέρνει να πείσει τον Μπόγρη να αποσύρει την μήνυση. Η νεαρή δοκιμή μοναχή μιλάει στην θεία της για το φιλί της με τον Πέτρο κι εκείνη σοκάρεται. Όταν η Αυξεντία αντιλαμβάνεται πως ο Σαράντος ήταν μέσα στην μονή κατά την διάρκεια που συζητούσε με την ανιψιά της, ταράζεται ακόμα περισσότερο.

Αργά το βράδυ ο Πέτρος καταφέρνει να μπει μέσα στο μοναστήρι και συναντάει την Ελισάβετ. Η ηγουμένη τους βλέπει μαζί και η νεαρή φοβάται πως θα κινδυνέψει και πάλι η χειροτονία της, ζητάει συγχωρήσει καθώς καταλαβαίνει σε πόσο δύσκολη θέση την έφερε. Η Αλεξία στεναχωριέται για τον χωρισμό των γονιών της και παράλληλα προσπαθεί να μάθει τι τρέχει ανάμεσα στον Πέτρο και την δοκιμή μοναχή. Ο Θέμης βρίσκει μια φωτογραφία που τον βάζει σε υποψίες για την γυναίκα του. Όλα όσα κρύβει η Παλιόβρυση συνεχίζουν να βασανίζουν τον Σαράντο. Ο Παράσχος συνεχίζει να δίνει πληροφορίες στον Βίκο για τις κινήσεις του Καστρινού. Έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, η Αγγελική έρχεται πολύ κοντά με την Κύρα της. Οι δυο τους προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα καθώς η Αγγελική νιώθει πως η μητέρα είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί.

Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ μέσα στη μονή έχει γεμίσει ερωτηματικά την Κασσιανή, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν καχύποπτη με τον νεαρό και δεν ήταν σύμφωνη που βρέθηκαν για κάποιο διάστημα κάτω από την ίδια στέγη. Η χειροτονία της Ελισάβετ πλησιάζει και η παρουσία του Πέτρου στο μοναστήρι βάζει σε υποψίες την Κασσιανή, ενώ σύντομα ο νεαρός Καστρινός θα ζητήσει από την Ελισάβετ μια ξεκάθαρη απάντηση…
Από την άλλη, ο Μπόγρης θα μιλήσει στην ηγουμένη για όλα τα σχέδια του που αφορούν την Γερακιανή και για το πώς σκέφτεται να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια, εκείνη όμως δεν συμφωνεί και του λέει να απευθυνθεί στον μητροπολίτη. Παράλληλα, η Πολυξένη μαθαίνει πως ο Λευτέρης ετοιμάζει ψεύτικη διαθήκη.

Ο Θέμης δεν πείθεται από τις απαντήσεις που του δίνει ο Παράσχος και του ζητάει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι της γυναίκας του στο Παρίσι. Η Όλγα επιστρέφει στην Γερακιανή για να κάνει έκπληξη στον Πέτρο. Ο Μπόγρης προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή για να πραγματοποιηθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του. Ο Σταυρινός ανοίγει την καρδιά του στην Γιάννα και της μιλάει για όλα όσα τόσα χρόνια κρατούσε μέσα του και οι δυο τους με συγκίνηση θυμούνται το παρελθόν. Η ηγουμένη για να βεβαιωθεί πως η Ελισάβετ είναι έτοιμη για την κουρά της, της κάνει μια προσωπική εξομολόγηση.

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης έχει στήσει καρτέρι για να ανακαλύψει την αλήθεια. Οι δυο θανάσιμοι εχθροί θα έχουν μια συνάντηση που θα αποβεί μοιραία. Η σύγκρουση τους θα εξελιχθεί επικίνδυνα. Το μίσος που έχει ο ένας για τον άλλον θα τους οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. Άραγε πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκεται ο Θέμης;

Στο μεταξύ, η Αλεξία για πρώτη φορά θα έρθει κοντά με τις βρωμοδουλειές του πατέρα της αλλά και με την πραγματική σχέση του με τον Βίκο. Ο Φραγκίσκος και η Όλγα εκνευρίζονται με τον Πέτρο, καθώς εκείνος δεν τους εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει. Την ίδια στιγμή , ο μητροπολίτης βομβαρδίζει την Ελισάβετ με ερωτήσεις κι εκείνη αναγκάζεται να του πει ψέματα…Ο Θέμης θα ζητήσει κάτι ακραίο από τον Παράσχο κι εκείνος θα πρέπει να εκτελέσει την εντολή του για να του αποδείξει πόσο πιστός του είναι.

Η συνάντηση του νεαρού αρχιτέκτονα με τον μητροπολίτη θα φέρει απρόσμενα αποτελέσματα, ενώ η Ελισάβετ καλείται να αντιμετωπίσει την αναβολή της κουράς της και λίγο αργότερα θα δεχθεί ένα νέο “στρίμωγμα” αγάπης από τον Πέτρο.

«Μαύρο Ρόδο»

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ