Δολοφονική έκρηξη κατά του Θέμη! | Μαύρο Ρόδο

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Ο Μανόλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμμένη στην Παλιόβρυση, αρχίζει να γεννά αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο του Βίκου αποτυγχάνει
Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται, από την αντίδραση του Μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας του το πράσινο φως για να δράσει.

Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον Βίκο και η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. «Αυτή η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά. Καλύτερα να πάρουμε τις αποστάσεις μας», της λέει, με την καρδιά του να σπάει σε χίλια κομμάτια.

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα, η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της. Όλοι στη Γερακιανή προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της ταυτότητας.

Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή να χαλαρώσουν με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζεται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μνήματα ενώ η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Μανόλης προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει αλλά η Αυξεντία κρατάει το στόμα της κλειστό. Η Ηγουμένη φοβάται για το σχέδιο του Μπόγρη και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μοναστήρι, ενώ ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιό του για τον Καστρινό με την Κύρα, Η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σχοινί, γι’ αυτό επισπεύδεται το τα ξίδι στη Γερακιανή με την Αλεξία.

Ο Λευτέρης ενημερώνει την Ηγουμένη για το σκηνικό στην Παλιόβρυση και η Αυξεντία παγώνει. Ο Σαράντος μαθαίνει ότι την ταυτότητα την αγόρασε ο πατέρας του. Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει και στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη.

«Μαύρο Ρόδο»

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ