Λίγες ώρες μόνο έμειναν για την πρεμιέρα του «MasterChef 6». Απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το νέο κύκλο στις 21:00, στο STAR. Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι του MasterChef 5, βρίσκεται στη γενέτειρά του και θέλησε να γνωρίσει στους διαδυκτιακούς του φίλους τον αδερφό του. Ο Τζιοβάνι που αγαπήθηκε αρκετά από […]

Λίγες ώρες μόνο έμειναν για την πρεμιέρα του «MasterChef 6». Απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το νέο κύκλο στις 21:00, στο STAR.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι του MasterChef 5, βρίσκεται στη γενέτειρά του και θέλησε να γνωρίσει στους διαδυκτιακούς του φίλους τον αδερφό του. Ο Τζιοβάνι που αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο, δεν κατάφερε να φθάσει στην τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής. Μετά από ένα διάστημα που πέρασε στη Ρόδο, την περίοδο αυτή είναι στην Ιταλία.

Μέσα από το τουρ που κάνει, μας δείχνει και εικόνες από τα μέρη που επισκέπτεται. Μία από τις αναρτήσεις που έκανε στο instagram, μας σύστησε το αδερφό του, που εργάζεται σε ένα εστιατόριο στο Bitonto. Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν πολύ!

Φυσικά, δεν ξέχασε να μας δείξει και την οικογένειά του. «Σε κάθε σκέψη, πράξη και συναίσθημα, είναι μέσα κάτι δικό τους. Ο μπαμπάς και η μαμά ήρθαν επιτέλους», ανέφερε στη δημοσίευση που έκανε μετα την επίσκεψη των γονιών του.

Δε θα αφήσουμε παραπονεμένη τη σύζυγό του. Η Βίκυ Βασιλείου είναι εκπαιδεύτρια στην Ελλάδα και για χάρη της έγινε ερωτικός μετανάστασης. Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι την αίτηση για το παιχνίδι μαγειρική της είχε κάνει η σύζυγός του. «Το MasterChef πάρα πολύ με βοήθησε. Δεν ήμουν καν έτοιμος για τόσο κόσμο. Από την πρώτη μέρα είμαστε γεμάτοι! Κάθε μέρα!», είχε εξομολογηθεί o Τζιοβάνι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ