«Κράξιμο» στον Δημήτρη Ταϊρίδη από τους χρήστες του twitter που ζητούν να επέμβει το ΕΣΡ.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης για ένα ακόμα επεισόδιο του Master Chef έδωσε ρεσιτάλ. Είναι εξάλλου γνωστό πως στάζει μέλι για τα πάντα και τους πάντες. Ο Μπόμπαινας, που έχει καταφέρει να τον μισούν συμπαίκτες και αντίπαλοι θέλησε να σχολιάσει αυτή τη φορά την αποχώρηση του Μάριου από το παιχνίδι μαγειρικής. Μόνο που πρέπει άμεσα να τον μαζέψουν, γιατί μέχρι και μηνήσεις βλέπουμε να πέφτουν.

Ο Μπόμπενας αποδομήθηκε, και φεύγει από τον διαγωνισμό!

Ο Ταϊρίδης σχολιάζει και το twitter τον έβγαλε ακόμα μια φορά στη σέντρα με τους χρήστες να δίνουν πόνο για τον « πιο τοξικό παίκτη όλων των ριάλιτι», όπως τον αποκαλούν. Οι twitterαδες δεν έμειναν μόνο στα post αλλά ζήτησαν την άμεση αποβολή του αλλά και παρέμβαση ΕΣΡ!

Βλέπουμε οτι όσο περνάει ο καιρός η συμπεριφορά του είναι λες και βρίσκεται σε ένα καφέ με τα φιλαράκια του και μιλάει όπως θέλει. Βρίζει στο χαλαρό, ειρωνεύεται τους πάντες, γράψει εκεί που δεν πιανει μελάνι την παραγωγή και τους κανονισμούς, και τα τηλεθεατόπουλα παρακολουθούν αποσβολωμένα και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούνε και βλέπουν. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ