MasterChef  Spoiler: Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης!  Και τι μπαμπάς. Χαζομπαμπάς με όλη την σημασία της λέξης. Η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 2 Ιουλίου. Το ζευγάρι από εκείνη τη στιγμή βιώνει μοναδικές στιγμές έχοντας τον νεογέννητο γιο του. ‘Ο Άκης […]

MasterChef  Spoiler: Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης!  Και τι μπαμπάς. Χαζομπαμπάς με όλη την σημασία της λέξης. Η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 2 Ιουλίου.

Το ζευγάρι από εκείνη τη στιγμή βιώνει μοναδικές στιγμές έχοντας τον νεογέννητο γιο του. ‘Ο Άκης καμαρώνει το νέο μέλος της οικογένειας.

Αλλά όχι μόνο καμαρώνει, αλλά κάνει τα πάντα για τον γιο του. Από το να αλλάξει πάνες, να τον ντύσει, να τον ταΐσει, και ότι άλλο χρειάζεται για τον κανακάρη του.

Προσπαθεί και κλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες με την οικογένεια του.  Όπως έκανε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που έμεινε σπίτι με τον γιο του.

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του στα social media.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ