Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να δώσει τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη. Ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα ήταν το πρώτο ζευγάρι που άνοιξε την βραδιά. Αφού τελείωσε η ερμηνεία του ζευγαριού, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να δώσει τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά τα έντονα σχόλια που δέχτηκε […]

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να δώσει τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη.

Ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα ήταν το πρώτο ζευγάρι που άνοιξε την βραδιά. Αφού τελείωσε η ερμηνεία του ζευγαριού, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να δώσει τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά τα έντονα σχόλια που δέχτηκε από τη μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κριτική που δέχθηκε ο γιος της το προηγούμενο Σάββατο η Μαίρη Μπάρκουλη έκανε μία ανάρτηση:

“Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή.

Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού.

Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει”.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε:

«Αχ Νικόλα. Στεναχωρήθηκα, γιατί στεναχωριέσαι. Χάρηκα στο τέλος, γιατί και εσύ κατά κάποιο τρόπο είπες ότι είναι ένα παιχνίδι, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεν είναι ένα παιχνίδι που κρίνεται η φωνή. Αλλά στεναχωριέμαι που το πήρες τόσο βαριά. Καρδούλα μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Σε βλέπω σαν να είσαι γιος μου.

Προσπαθώ να διαχειριστώ την ψυχολογία όσο γίνεται πιο τρυφερά. Αλλά αγάπη μου γλυκιά δεν μπορώ να μη πω κάποια πράγματα τα οποία βλέπω και ακούω, όμως πάντα με σεβασμό στον κάθε διαγωνιζόμενο που είναι απέναντί μου και πολύ παραπάνω σε σένα και στο νεαρό της ηλικίας σου».

Και πρόσθεσε:

«Δεν την παρεξηγώ τη μητέρα. Δεν πειράζει, είμαι μητέρα και καταλαβαίνω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ