GNTM 5 Spoiler| Χαμός στο twitter με την νικήτρια του show! (pic)

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο ήταν οι τρεις φιναλίστ, που διεκδίκησαν τον τίτλο του GNTM, όμως μόνο μία τα κατάφερε.

Μετά το τέλος και των τεσσάρων δοκιμασιών, πρώτη σε βαθμούς ήταν η Βικτώρια με 78 βαθμούς, με την Μαρίτα και την Αλεξία με 77 να ακολουθούν. Έτσι, η Βίκυ Καγιά πήρε στα χέρια της την κάρτα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορία του κοινού και έτσι ανακοίνωσε ότι νικήτρια του φετινού GNTM είναι η Αλεξία Τράικο.

Η βαθμολογία που πήρε συνολικά (κριτές και τηλεοπτικό κοινό) ήταν: 94 βαθμοί. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Βικτώρια με 82 βαθμούς και στην δεύτερη η Μαρίτα με 86 βαθμούς.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν