Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος: «Είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος: «Είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις»

Η γη της ΕλιάςΗ σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος: «Είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις»

Ο Φίλιππος επιδιώκει μια συνάντηση με τον Λεωνίδα – στη Γη της Ελιάς – προκειμένου να μάθει τα πραγματικά του αισθήματα για την Ειρήνη.Όσο περνά ο καιρός ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά στην Ειρήνη μιας και τη θεωρεί αίμα του. Γνωρίζει για το δεσμό της Ειρήνης με το Λεωνίδα και αποφασίζει να μάθει από το φίλο του πόσο σοβαρά βλέπει την σχέση του με την αδελφή του. Έτσι λοιπόν επιδιώκει μια συνάντηση με τον Λεωνίδα και όταν βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο τον ρωτά ευθέως τα εξής: «Θέλω να μου πεις για την Ειρήνη. Τι αισθάνεσαι ρε φίλε γι’ αυτή;

Περνάς την ώρα σου ή βλέπεις σοβαρά τη σχέση σας;».Ο Λεωνίδας ανυποψίαστος όπως είναι παραξενεύεται από τα λόγια του Φίλιππου και του απαντά: «Γιατί ρωτάς; Δεν καταλαβαίνω. Τέλος πάντως δεν ξέρω. Δεν το έχω σκεφτεί. Πάντως μια χαρά περνάμε. Το κορίτσι σου είπα παρά την ηλικία της είναι φωτιά».
Ο Φίλιππος ακούγοντας τον Λεωνίδα να εκθειάζει τα ερωτικά προσόντα της Ειρήνης εκνευρίζεται και του βάζει τις φωνές. «Εντάξει το κόβεις τώρα. Σε ρωτάω γιατί η Ειρήνη είναι ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη. Είναι κρίμα να την κοροϊδεύεις», του τονίζει. Ο Λεωνίδας μένει άναυδος μη μπορώντας να εξηγήσει την στάση του φίλου του.


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ