Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Βαφέας απειλεί θεούς και δαίμονες

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία αφήνει την Μάνη- Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Η Γη της Ελιάς και στο FacebookΜπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρέςΚάνε ΚΛΙΚ εδώ.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Βαφέας απειλεί θεούς και δαίμονες

Συνεχίζει να καθηλώνει η δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», με την δίκη της Χάιδως να βρίσκεται σε εξέλιξη και τον Παναγιώτη Βαφέα να στρέφεται εναντίον όλων, ακόμη και στον δικηγόρο του.

Η δίκη της Χάιδως έχει αρχίσει, και ο Παναγιώτης Βαφέας δίνει την κατάθεσή του στο δικαστήριο. Μάλιστα ισχυρίζεται πως ο Σωτήρης πήγε στη Μάνη και μαζί με τον Μιλτιάδη έκαψαν το θερμοκήπιο και το σπίτι της οικογένειας Στεφανέα.

Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στη συνέχεια, ο Βαφέας αναφέρει ότι ο Σωτήρης δέχτηκε απειλές από τον Φίλιππο και ότι η Χάιδω συνωμότησε κατά του. Όσον αφορά το όπλο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος με τα δακτυλικά αποτυπώματά του, ισχυρίζεται ότι οι Στεφανέοι του το φύτεψαν. τοποθετήσει εκεί.

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος δίνει το φάκελο του Βαφέα στον πρόεδρο του δικαστηρίου, τονίζοντας την φυλάκιση του στη Ρουμανία. Έκπληκτος ο δικηγόρος του όταν η δίκη διακόπτεται τον ρωτά γιατί δεν του είχε αναφέρει τίποτα για την φυλάκιση του και ο Παναγιώτης έξαλλος του απαντά: «Δεν φαντάστηκα πως αυτή η οχιά, θα έκανε φύλλο και φτερό την ζωή μου» και συνεχίζει: «Αλλά που θα μου πάει. Θα τον συγυρίσω αυτόν στην ώρα του».

Αρχίζει τότε ένας καυγάς μεταξύ Βαφέα και του δικηγόρου του, με τον τελευταίο να προσπαθεί να πείσει τον Βαφέα να είναι πιο συγκρατημένος. Όμως, ο Παναγιώτης τον προκαλεί τόσο πολύ που ο δικηγόρος τον προειδοποιεί ότι θα παραιτηθεί.

Ωστόσο, ο αδίστακτος άντρας φαίνεται να μην παίρνει από λόγια και δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και τον δικηγόρο του: «Άμα θες να σε παλουκώσω και να σε κάνω λαμπάδα κάντο», του λέει και μάλιστα του τονίζει πως αν δεν καταφέρει να στείλει την Χάιδω στη φυλακή θα έχει κακά ξεμπερδέματα.

Πρέπει να τα διαβάσεις

Τρελός έρωτας στα παρασκήνια για γνωστή πρωταγωνίστρια!

♦ Από σκηνοθέτης, “αρχιμαφιόζος” ο Αντρέας Γεωργίου και τα κάνει άνω-κάτω!

◊ Νέοι έρωτες…αλλά ποια ζευγάρια θα χωρίσουν στο δεύτερο κύκλο;

♦ Η φιλία κερδίζει τελικά – Αυτές βάζουν πλάτη και αθωώνουν την Αθηνά!

♦ Ο Λυκούργος σε σοκ! Πεθαίνει στα χέρια του!

♦ Ο Στέφανος πατέρας, και η Μαρία παθαίνει! Τι θα γίνει με την Βασιλική;

Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ