Οι δύο νεαροί ηθοποιοί γνωρίστηκαν μέσα από την σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και πλέον αποτελούν ένα από τα hot ζευγάρια της showbiz.

Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι από τηλεοπτική σειρά. Η Αφροδίτη Λιάντου (Μυρτάλη)και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη (Αλέξη) στην Γη Της Ελιάς.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί γνωρίστηκαν μέσα από την σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και πλέον αποτελούν ένα από τα hot ζευγάρια της showbiz.

Μιας και τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει για λίγες ημέρες οι δυο τους πήγαν στο Πόρτο Χέλι για διακοπές. Το ζευγάρι ωστόσο δεν πήγε μόνο του, καθώς παρέα τους έχουν και συμπρωταγωνιστές τους. Μαζί τους είναι λοιπόν η Αντιγόνη Νεοφύτου, ο Νίκος Μέλλος, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και η Ιφιγένεια Πιερίδου.

Η Αφροδίτη Λιάντου είχε πάει και το περασμένο καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι, με τον πρώην της, Γιώργο Μαλτέζο. Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, φιλοξενεί τους υπόλοιπους στο σπίτι του συντρόφου της μητέρς της, Σταύρου στην Ερμιόνη.

η γη της ελιάς (2)

H Αφροδίτη έκανε μάλιστα και μια έκπληξη στον σύντροφό της, Αλέξανδρο με αφορμή τα γενέθλιά του.

Κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου, η Αφροδίτη μαζί με την Αντιγόνη Νεοφύτου, του έκαναν έκπληξη.

Παρουσίασαν μια τούρτα ενώ όλοι μαζί του τραγούδησαν το happy birthday!

Αυτές είναι οι πρώτες κοινές διακοπές της Αφροδίτης και του Αλέξανδρου και δείχνουν πραγματικά να το απολαμβάνουν και να περνάνε υπέροχα.

Δες το βίντεο

Η πολυτάλαντη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και ο γνωστός ηθοποιός ήρθαν κοντά με αφορμή τα γυρίσματα των κοινών τους σκηνών.

Κατάλαβαν από πολύ νωρίς τη  χημεία που υπήρχε μεταξύ τους και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Είναι ζευγάρι περίπου πέντε μήνες και όσοι τους ξέρουν καλά κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό έρωτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ