Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA. Μπες εδώ και διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την νέα σειρά. Το Νέο Καυτό Ζευγάρι Της Σειράς «Η Γή Της Ελιάς» (Με πληροφορίες από το Τηλέραμα) Mε φόντο το μοναδικό τοπίο της επιβλητικής […]

Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA. Μπες εδώ και διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την νέα σειρά.

Το Νέο Καυτό Ζευγάρι Της Σειράς «Η Γή Της Ελιάς» (Με πληροφορίες από το Τηλέραμα)

Mε φόντο το μοναδικό τοπίο της επιβλητικής Μάνης, οι ήρωες ζουν έναν δυνατό έρωτα. Αλλά σκιάζεται από ίντριγκες και μια παλιά βεντέτα, η οποία αναζωπυρώνεται αναπάντεχα… Φιλόδοξοι και ταλαντούχοι τόσο στη ζωή όσο και στο γυαλί, οι πρωταγωνιστές.  Και οι δύο δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή τους στη σειρά του MEGA «Η γή της ελιάς». Εξάλλου δεν είναι και μικρή τύχη στα πρώτα σου βήματα να βρίσκεσαι πλάι σε ονόματα όπως η Μάρω Κοντού και η Λυδία Κονιόρδου!

Ποιοι είναι όμως η Αφροδίτη και ο Liam και ποια τα μυστικά των ρόλων που υποδύονται;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών της, της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου.  Η όμορφη Αφροδίτη δηλώνει τραγουδίστρια και συνθέτρια. Εξάλλου από μικρή ηλικία κατάλαβε ότι η μουσική είναι η μεγάλη της αγάπη. Έκανε μαθήματα φωνητικής, μουσικής θεωρίας και μιούζικαλ στο West london University. Στα 18 της μετακόμισε στην Αγγλία για να σπουδάσει Μουσικολογία (Professional Musicianship) στο Academy of Contemporary Music. Οι στίχοι και η μουσική των τραγουδιών της είναι εμπνευσμένα από δικά της βιώματα. Το ύφος τους είναι κυρίως pop, electropop, ενώ αγαπά και τις ορχηστρικές μπαλάντες.

Η Γη της Ελιάς Spoiler spoiler sports365.gr

Το «Why» ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε συστή νοντάς τη στο κοινό. Το επόμενο κομμάτι της, το «How it goes», της έδωσε την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Madwalk. Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της «Fly me away», έλαβε μέρος ως opening act στη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου.  Πραγματοποιήθηκε στο «The Garage» του Λονδίνου. Το τελευταίο κομμάτι της είναι το «This Love», μια electropop μπαλάντα, με βιντεοκλίπ επηρεασμένο από τις δεκαετίες των ’90s και ’60s. Στον ελεύθερό της χρόνο η Αφροδίτη ασχολείται με το χόμπι της, τη ζωγραφική, και συγκεκριμένα με τον σχεδιασμό ρούχων. Επίσης της αρέσει το μοντάζ και συνήθως είναι εκείνη που αναλαμβάνει να φτιάχνει τα βιντεοκλίπ της, αλλά και τη σκηνοθεσία τους!

Ο ρόλος της στη σειρά

Η Αφροδίτη ενσαρκώνει τη γεωπόνο Μυρτάλη Βρεπάκου. Μοναχοκόρη του ισχυρού επιχειρηματία Ιπποκράτη Βρεπάκου, που ασχολείται με την καλλιέργεια της ελιάς. Είναι ένα κορίτσι 23 ετών που τη χαρακτηρίζουν το… τσαγανό και το πείσμα, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της την καταρρακώνει. Όχι μόνο γιατί η απώλειά του είναι ένα μεγάλο «χτύπημα», αλλά και γιατί συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει, καθώς κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει! Το κίνητρο του επίδοξου δολοφόνου είναι, όπως όλα δείχνουν, οικονομικό… Η Μυρτάλη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο πατέρας της την αποκλήρωσε! Τώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να δείξει πυγμή, ώστε να διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Στο πλευρό της έχει πάντα τον άνθρωπο που αγαπά, τον Στέφανο Καπερνάρο.

LIAM IRELAND ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Στο… αίμα του κυλά κρητικό και βρετανικό αίμα! Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, αλλά μέχρι τα 6 του έζησε στην Αγγλία. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου τελείωσε το σχολείο. Ανέκαθεν λάτρευε το μπάσκετ, όμως ύστερα από 12 χρόνια προπονήσεων και αγώνων σε διάφορες ομάδες στην Κρήτη και στην Αθήνα αποφάσισε να τα παρατήσει. Γοητεύτηκε από ένα μάθημα υποκριτικής που παρακολούθησε στο σχολείο. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι αυτο θέλει να ακολουθήσει. Έτσι, στα 20 του γύρισε στην Αγγλία για να σπουδάσει στη δραματική σχολή του ICTheater στο Μπράιτoν, ενώ συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες.

Η Γη της Ελιάς Spoiler spoiler sports365.gr

Προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην ως φοιτητής, εργαζόταν ως σερβιτόρος και μπάρμαν. Γεγονός που του έμαθε να σέβεται τη δουλειά και να παλεύει για να διεκδικεί τους στόχους του. Παραδέχεται πως η μεγάλη του αγάπη είναι ο κινηματογράφος. Μάλιστα σε ηλικία 12 χρονών έψαξε τις 200 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών: του πήρε 2 χρόνια για να τις δει, αλλά τα κατάφερε! Οι αγαπημένες του ταινίες είναι τα «Captain fantastic», «Twelve angry men», «Braveheart», «Blade Runner» και «Singing in the rain».

Ο ρόλος του στη γη της ελιάς

Ο Λίαμ ενσαρκώνει τον 27χρονο Στέφανο Καπερνάρο, που εργάζεται και αυτός ως γεωπόνος. Τολμηρός, επίμονος και φιλόδοξος. Λατρεύει την καλλιέργεια της ελιάς και την ενασχόληση με τη γη. Άνθρωπος της δράσης, που δεν παρασύρεται εύκολα από το συναίσθημα, καθώς ακούει συνήθως τη «φωνή» της λογικής. Έχει μια μεγάλη αδυναμία: τη Μυρτάλη. Ο έρωτάς του για εκείνη θα είναι και το μοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει η παλιά βεντέτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ