Η παρουσιάστρια υπέγραψε, και οι αλλαγές που θα δούμε είναι πολλές.

Το GNTM προετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες του με τον 5ο κύκλο του! Όπως σας είχαμε δώσει πρώτοι εδώ, στον πέμπτο κύκλο του reality μοντέλων θα υπάρξουν μόνο κορίτσια.

Όμως, δεν μένουμε μόνο εδώ. Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο τιμόνι του GNTM, και μαζί της έφερε μεγάλες αλλαγές.

Το GTNM θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο και μαζί του και η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια υπέγραψε, και οι αλλαγές που θα δούμε είναι πολλές.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM, υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου», τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις στο «Mega Καλημέρα» η Βίκυ Καγιά.

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν»

«Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για το GNTM και αποκάλυψε πως επιστροφή της είναι γεγονός.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ