GNTM Spoiler: Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, ήρθε στο αγαπημένο της νησί την Μύκονο και δεν σταμάτησε στιγμή να απαθανατίζει την κάθε στιγμή. Η ίδια μοιράζεται φωτογραφίες με τους  διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα – ακόμη και άβαφη- όταν είναι η Βραζιλιάνα καλλονή δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Στη Μύκονο όμως περνά τη […]

GNTM Spoiler: Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, ήρθε στο αγαπημένο της νησί την Μύκονο και δεν σταμάτησε στιγμή να απαθανατίζει την κάθε στιγμή.

Η ίδια μοιράζεται φωτογραφίες με τους  διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα – ακόμη και άβαφη- όταν είναι η Βραζιλιάνα καλλονή δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Στη Μύκονο όμως περνά τη σεζόν και η Παρασκευή Κερασιώτη. Tο μοντέλο που είχε ξεχώρισε από κριτές και κοινό στο φετινό GNTM με την εξωτική ομορφιά και τον χαρακτήρα της.

Η Παρασκευή, για λόγους βιοπορισμού, αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις πασαρέλες και να δουλέψει στο νησί των ανέμων, για να μπορέσει τον χειμώνα να κυνηγήσει πιο εύκολα το όνειρό της και να βοηθήσει την οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη από το GNTM, με την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ