Οι εξελίξεις για το νέο κύκλο του GNTM τρέχουν.

Οι εξελίξεις για το νέο κύκλο του GNTM τρέχουν και εμείς είμαστε εδώ για να σας τις μεταφέρουμε. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι στο ρόλο της παρουσιάστριας επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, καθώς το επιβεβαίωσε και η ίδια μιλώντας στο «Mega Καλημέρα».

Το επόμενο σίγουρο είναι ότι στο ριάλιτι μόδας θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια, όπως είχε γίνει και πριν δύο χρόνια! Ακόμα, ένα δεδομένο είναι ότι ο Γιώργος Καραβάς θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM, εν αντιθέσει με τους Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη που μετά από τέσσερα χρόνια θα απουσιάζουν από την κριτική επιτροπή.

Τί άλλο έχουμε; Ότι το STAR θέλει να φέρει νέα άτομα στις καρέκλες των κριτών. Ένα όνομα που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες είναι αυτό το Τάσου Σωφρονίου. Τον Τάσο τον είχαμε δει στο πρώτο κύκλο του GNTM που είχε προβληθεί από τον ANT1. Άρεσε και τότε στους ανθρώπους του προγράμματος, άρεσε και τώρα με την guest εμφάνιση. Οπότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τον δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Πάντως, ό, τι είναι να αποφασίσει το STAR και να καταλήξει στο «ρόστερ» του νέου κύκλου θα το κάνει μέχρι τις 10 Μαΐου, καθώς μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σεζόν.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ