Ο Γλυκάνισος λοιπόν φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος έχει δώσει ήδη στο κοινό τα "Μυστικά της Εδέμ". 

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022-23 θέλουν να επενδύσουν στην εγχώρια μυθοπλασία. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα έχουν εγκρίνει ήδη τρεις καινούριες και πρωτότυπες προτάσεις. Πρόκειται για την κοινωνική σειρά “Στοργή”. Τη μεταφυσική κωμωδία Ζωή καθώς και την δραματική σειρά “Γλυκάνισο”.

Στο τελευταίο θα σταθούμε λίγο, για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για αυτό που έρχεται. Καθώς ο ΣΚΑΪ ρίχνει το δυνατό του όπλο για το κοινό. Θα παλέψει άλλωστε με Σασμό και Γη της Ελιάς. Δεν μιλάμε για όποια κι όποια…

“Γλυκάνισος”: Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

Ο Γλυκάνισος λοιπόν φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος έχει δώσει ήδη στο κοινό τα “Μυστικά της Εδέμ”.  Σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη, ο οποίος είχε υπογράψει την Οργή. Ενώ η Tanweer productions θα επιμεληθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Στα της υπόθεσης, μια Σύρια πρόσφυγας και ένας Έλληνας συναντώνται και ερωτεύονται. Τα προβλήματα που θα συναντήσουν όμως είναι πολλά. Κοινωνία και οικογένειες μπαίνουν εμπόδιο στην αγάπη τους και οι μάχες που θα δώσουν για να μείνουν μαζί θα είναι μυθικές.

Αυτή την στιγμή το κάστινγκ έχει ολοκληρωθεί και οι άνθρωποι της παραγωγής κάνουν αγώνα για να είναι έτοιμη η σειρά στην νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όταν θα δοθεί το πράσινο φως το ΣΚΑΪ θα την ρίξει 3-4 φορές την βδομάδα και αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών!




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γλυκάνισος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ